VIDEO O româncă a fost „crucificată” în Italia. Cadavrul a fost găsit la periferia Florenţei

VIDEO O româncă a fost „crucificată” în Italia. Cadavrul a fost găsit la periferia Florenţei

Femeia, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită sub un pod din Ugnano, la periferia Florenţei, de un biciclist care a alertat autorităţile. Procedura de identificare încă nu a fost finalizată, transmite autorităţile italiene. 

 

Atunci când a fost găsită,  femeia avea doar pantofii în picioare. Hainele ei au fost găsite la o distanţă de 1,5 kilometri de cadavru. Poliţia italiană nu exclude deocamdată nicio ipoteză, dar cea principală este că femeia a fost imobilizată, torturată şi violată, apoi lăsată să moară. 

 

Investigaţia este coordonată de Paolo Canessa, procurorul care a orchestrat şi ancheta privind „monstrul din Florenţa”. „Monstrul din Florenţa” este un criminal în serie care, în perioada 1968-1985, a ucis 16 persoane, aproape toate dintre acestea fiind cupluri. 

 

Poliţia susţine că poziţia cadavrului a fost probabil accidentală, "fără semnificaţie simbolică", transmite agenţia de ştiri ASCA din Italia, care sugerează că femeia era, cel mai probabil, o prostituată care lucra în zonă. 

 

În urmă cu un an, o altă femeie a fost găsită într-o poziţie similară, cu braţele legate de o bară de fier, dar în viaţă, a declarat poliţia.

 

În pofida asigurărilor autorităţilor italiene, există temeri că ar putea fi vorba despre un criminal în serie.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 CULISE Președintele Iohannis a decis să nu-l mai desemneze pe Cîțu premier / Care sunt variantele din PNL

2 Florin Călinescu l-a chemat pe Ciolacu și a dat chix cu prima emisiune

3 Așa o fi?

4 Dezvăluiri despre „statul” din spatele statului... / Ăsta e fostul șef al cancelariei lui Ponta

5 Imaginea asta e România...