VIDEO O româncă a fost „crucificată” în Italia. Cadavrul a fost găsit la periferia Florenţei

VIDEO O româncă a fost „crucificată” în Italia. Cadavrul a fost găsit la periferia Florenţei

Femeia, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită sub un pod din Ugnano, la periferia Florenţei, de un biciclist care a alertat autorităţile. Procedura de identificare încă nu a fost finalizată, transmite autorităţile italiene.

Atunci când a fost găsită, femeia avea doar pantofii în picioare. Hainele ei au fost găsite la o distanţă de 1,5 kilometri de cadavru. Poliţia italiană nu exclude deocamdată nicio ipoteză, dar cea principală este că femeia a fost imobilizată, torturată şi violată, apoi lăsată să moară.

Investigaţia este coordonată de Paolo Canessa, procurorul care a orchestrat şi ancheta privind „monstrul din Florenţa”. „Monstrul din Florenţa” este un criminal în serie care, în perioada 1968-1985, a ucis 16 persoane, aproape toate dintre acestea fiind cupluri.

Poliţia susţine că poziţia cadavrului a fost probabil accidentală, "fără semnificaţie simbolică", transmite agenţia de ştiri ASCA din Italia, care sugerează că femeia era, cel mai probabil, o prostituată care lucra în zonă.

În urmă cu un an, o altă femeie a fost găsită într-o poziţie similară, cu braţele legate de o bară de fier, dar în viaţă, a declarat poliţia.

În pofida asigurărilor autorităţilor italiene, există temeri că ar putea fi vorba despre un criminal în serie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu