VIDEO O româncă a fost „crucificată” în Italia. Cadavrul a fost găsit la periferia Florenţei

VIDEO O româncă a fost „crucificată” în Italia. Cadavrul a fost găsit la periferia Florenţei

Femeia, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită sub un pod din Ugnano, la periferia Florenţei, de un biciclist care a alertat autorităţile. Procedura de identificare încă nu a fost finalizată, transmite autorităţile italiene.

Atunci când a fost găsită, femeia avea doar pantofii în picioare. Hainele ei au fost găsite la o distanţă de 1,5 kilometri de cadavru. Poliţia italiană nu exclude deocamdată nicio ipoteză, dar cea principală este că femeia a fost imobilizată, torturată şi violată, apoi lăsată să moară.

Investigaţia este coordonată de Paolo Canessa, procurorul care a orchestrat şi ancheta privind „monstrul din Florenţa”. „Monstrul din Florenţa” este un criminal în serie care, în perioada 1968-1985, a ucis 16 persoane, aproape toate dintre acestea fiind cupluri.

Poliţia susţine că poziţia cadavrului a fost probabil accidentală, "fără semnificaţie simbolică", transmite agenţia de ştiri ASCA din Italia, care sugerează că femeia era, cel mai probabil, o prostituată care lucra în zonă.

În urmă cu un an, o altă femeie a fost găsită într-o poziţie similară, cu braţele legate de o bară de fier, dar în viaţă, a declarat poliţia.

În pofida asigurărilor autorităţilor italiene, există temeri că ar putea fi vorba despre un criminal în serie.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 El este masonul crescut la sân de servicii, pe cale să-l îngroape pe Coldea...

2 Generalul rus Vadim Șamarin, adjunctul lui Gherasimov, a fost reținut

3 „Regele este prea plictisitor în pat”

4 O avea chiloți pe ea?

5 El este trădătorul reținut de DIICOT pentru spionaj în favoarea Rusiei