VIDEO/Motocicliștii l-au comemorat pe agentul Brigăzii Rutiere decedat în coloana lui Oprea

Motocicliști aparținând cluburilor de profil au participat, sâmbătă seară, la o acțiune de comemorare a polițistului Bogdan Gigină, pe bulevardul Știrbei Vodă din Capitală, în locul unde acesta a murit, în timp ce însoțea pe motocicletă coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea.*Bicicliștii au adus un ultim omagiu agentului Brigăzii Rutiere decedat într-un accident, pe strada Știrbei Vodă

Coloana, care a apărut pe Bulevardul Știrbei Vodă în jurul orei 18.40, se întindea, pe mai multe rânduri, de pe Podul Eroilor până la intersecția cu Calea Plevnei. Conform organizatorilor, numărul participanților s-ar fi ridicat la câteva sute.

Motocicliștii, cu banderole albe pe braț, au ambalat motoarele, au aprins lumânări și au păstrat un moment de reculegere preț de 20 minute, apoi s-au retras în liniște.

"Ne susținem colegul motociclist pe ultimul drum. Ne prezentăm omagiile. Aprindem o lumânare. Sperăm să nu se mai repete și să avem un București mai sigur", a declarat unul dintre participanți, iar o altă motociclistă a afirmat că își dorește ca "vinovatul să fie tras la răspundere".

De asemenea, au aprins lumânări polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere.

Acțiunea a fost organizată de Comunitatea Cluburilor Moto din România.

Poliția Capitalei a anunțat joi că polițistul care a decedat marți în urma unui accident de motocicletă se afla în coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea. Potrivit sursei citate, polițistul Bogdan Cosmin Gigină se afla în exercitarea atribuțiunilor de serviciu specifice poliției rutiere, conform reglementărilor legale în domeniu, fiind angrenat în dispozitivul mobil și fix de fluidizare a traficului rutier în București, asigurând deplasarea în siguranță a coloanei oficiale, precum și a celorlalți participanți la trafic. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup in…

2 Informație / Dragnea va fi propus pentru reținere într-un nou dosar! Posibil și țiitoarea, dar și alți câțiva co…

3 ULTIMA ORĂ Standard&Poor’s reconfirmă ratingul României la BBB- / A-3 / Lovitură grea pentru Ciuma Roșie, care cân…

4 Asta pare servită de servicii / Un consilier al vicelui ASF, vărul lui Dragnea, a fost fotografiat și înregistra…

5 VIDEO „Mă piș pe legitimația ta” / Reacţia vulgară a unui „profesor universitar“ atunci când este rugat să poart…

recomandări

Te ia DNA: Victor Ponta

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Da, pisica asta chiar există