VIDEO/Motocicliștii l-au comemorat pe agentul Brigăzii Rutiere decedat în coloana lui Oprea

VIDEO/Motocicliștii l-au comemorat pe agentul Brigăzii Rutiere decedat în coloana lui Oprea

Motocicliști aparținând cluburilor de profil au participat, sâmbătă seară, la o acțiune de comemorare a polițistului Bogdan Gigină, pe bulevardul Știrbei Vodă din Capitală, în locul unde acesta a murit, în timp ce însoțea pe motocicletă coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea.*Bicicliștii au adus un ultim omagiu agentului Brigăzii Rutiere decedat într-un accident, pe strada Știrbei Vodă

Coloana, care a apărut pe Bulevardul Știrbei Vodă în jurul orei 18.40, se întindea, pe mai multe rânduri, de pe Podul Eroilor până la intersecția cu Calea Plevnei. Conform organizatorilor, numărul participanților s-ar fi ridicat la câteva sute.

Motocicliștii, cu banderole albe pe braț, au ambalat motoarele, au aprins lumânări și au păstrat un moment de reculegere preț de 20 minute, apoi s-au retras în liniște.

"Ne susținem colegul motociclist pe ultimul drum. Ne prezentăm omagiile. Aprindem o lumânare. Sperăm să nu se mai repete și să avem un București mai sigur", a declarat unul dintre participanți, iar o altă motociclistă a afirmat că își dorește ca "vinovatul să fie tras la răspundere".

De asemenea, au aprins lumânări polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere.

Acțiunea a fost organizată de Comunitatea Cluburilor Moto din România.

Poliția Capitalei a anunțat joi că polițistul care a decedat marți în urma unui accident de motocicletă se afla în coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea. Potrivit sursei citate, polițistul Bogdan Cosmin Gigină se afla în exercitarea atribuțiunilor de serviciu specifice poliției rutiere, conform reglementărilor legale în domeniu, fiind angrenat în dispozitivul mobil și fix de fluidizare a traficului rutier în București, asigurând deplasarea în siguranță a coloanei oficiale, precum și a celorlalți participanți la trafic. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Ce face fosta soţie a lui Mihai Neşu, la șapte ani de la divorț

2 Uff, găina bătrână se screme să pară „bună”...

3 Într-un gest fără precedent, toți europarlamentarii români cer șefei Comisiei mai multe posturi pentru români …

4 ULTIMA ORĂ Grave nereguli în calculul pensiilor militare: unele pensii din MAI sunt prea mari, cele din MApN s…

5 ALERTĂ Elena Udrea a fost condamnată la 8 ani de închisoare, Ioana Băsescu, 5 ani de închisoare în dosarul fin…