VIDEO/Schema prin care pădurile României sunt retrocedate ilegal şi RASE. Alex Dima:

VIDEO/Schema prin care pădurile României sunt retrocedate ilegal şi RASE. Alex Dima:

Sute de mii de hectare de padure au fost retrocedate ilegal in ultimii ani in Romania si pana acum nimeni nu a fost pedepsit.

Totul s-a intamplat cu acordul si cu directa participare a unor politicieni, judecatori si sefi de directii silvice. Din pacate, tocmai cei care ar fi trebuit sa pazeasca padurea au format adevarate retele de crima organizata. Alex Dima ne-a vorbit in repetate randuri despre aceste jafuri la "Romania, te iubesc".

Arborele genealogic si documentele detinute de anchetatori arata ca Gheorghe Paltin Sturza nu este indreptatit sa primeasca mostenirea de mii de hectare. Padurea de pe Valea Trotusului i-a apartinut lui Dimitrie Sturza.

Gheorghe Paltin Sturza este ruda abia de gradul 5 si conform legii nu are drept la mostenire. Mai multe instante au respins solicitarile lui Paltin Sturza, dar in 2012 gaseste intelegere la judecatorii Ordog Lorand Andras si Uta Gabriel, care ii dau nu 23.000 de hectare, cat a cerut initial, ci 43.227 de hectare de padure.

Aceiasi judecatori, tot in 2012 au retrocedat mai bine de 5.000 de hectare in Covasna in conditii dubioase lui Gheorghe Cetaras, un om de afaceri. Am aratat cazul la "Romania, te iubesc". Cei doi judecatori s-au ascuns atunci.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

2 Așa o fi?

3 Așa e!

4 VIDEO Actorul PSD George Ivaşcu, noul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România

5 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…