VIDEO/Schema prin care pădurile României sunt retrocedate ilegal şi RASE. Alex Dima:

Sute de mii de hectare de padure au fost retrocedate ilegal in ultimii ani in Romania si pana acum nimeni nu a fost pedepsit.

Totul s-a intamplat cu acordul si cu directa participare a unor politicieni, judecatori si sefi de directii silvice. Din pacate, tocmai cei care ar fi trebuit sa pazeasca padurea au format adevarate retele de crima organizata. Alex Dima ne-a vorbit in repetate randuri despre aceste jafuri la "Romania, te iubesc".

Arborele genealogic si documentele detinute de anchetatori arata ca Gheorghe Paltin Sturza nu este indreptatit sa primeasca mostenirea de mii de hectare. Padurea de pe Valea Trotusului i-a apartinut lui Dimitrie Sturza.

Gheorghe Paltin Sturza este ruda abia de gradul 5 si conform legii nu are drept la mostenire. Mai multe instante au respins solicitarile lui Paltin Sturza, dar in 2012 gaseste intelegere la judecatorii Ordog Lorand Andras si Uta Gabriel, care ii dau nu 23.000 de hectare, cat a cerut initial, ci 43.227 de hectare de padure.

Aceiasi judecatori, tot in 2012 au retrocedat mai bine de 5.000 de hectare in Covasna in conditii dubioase lui Gheorghe Cetaras, un om de afaceri. Am aratat cazul la "Romania, te iubesc". Cei doi judecatori s-au ascuns atunci.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Fraților, ăsta pute a Securitate de nu poți sta lângă el! Deține, foarte probabil, cel mai năucitor CV din Rom…

2 Categoria „valori” / Viața spectaculoasă a interlopilor din clanul Duduianu: mașini de lux, petreceri cu maneliș…

3 Răsturnare de situație! Principalul suspect în cazul uciderii lui Emi Pian este un tânăr de 26 de ani fără caz…

4 VIDEO Ce a cântat Florin Salam la priveghiul lui Emi Pian și de ce a fost amendat / Prostul de Vela s-a dus la p…

5 Uite de ce a fugit în Dubai! DIICOT i-a pus sechestru lui Cristi Burci, patronul Adevărul și Prima TV