VIDEO/Traian Băsescu: Gabi Firea să se hotărască - mamă sau om politic? Mă ofer să-i botez copilul

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat, miercuri, că Gabriela Firea trebuie să se hotărască cum vrea să fie tratată, ca o femeie în luna a opta sau ca om politic, referitor la acuzațiile aduse în dosarul de șantaj.

„Problema Gabi Firea are două aspecte: ea este o femeie în luna a opta, eu am două fete care au născut în doi ani trei copii, știu ce înseamnă o femeie în luna a opta și încerc să o tratez ca pe o femeie în situația domniei sale. Pe de altă parte, e și om politic. În relația cu mine va trebui să se hotărăscă: vrea să fie omul politic sau mămicuța în luna a opta. Eu îi dau categoric șansa să fie o mămicuță în luna a opta și daca vrea, îi botez și copilul. Dânsa când se prevalează de faptul că e senator în Parlamentul României, alteori se prevalează că e mămicuță în luna a opta. Eu am toată disponibilitatea să o tratez plecând de la realitatea aceasta, care e mult mai umană, decât cea a doi oameni politici. Dânsa s-a prevalat public că e mămică în luna a opta, că eu altfel nu aveam de unde ști în ce lună este”, a declarat Traian Băsescu.

„Mie îmi pare rău că l-am amestecat pe Oreste în treaba asta, dar dacă nu spuneam că sunt de la el, ați fi spus că erau de la servicii. Cred că a cerut un ban, dar Elena Udrea nu a vrut să i le dea. El i le-a trimis prin cineva, înainte să primească și banii. S-a păcălit, ce să fac?”, a adăugat Băsescu.

Fostul președinte Traian Băsescu a prezentat pe contul său de Facebook un contract de împrumut între Crescent şi SC Media Casa Press SRL, firmă parte a trustului Intact. Fostul șef al statului face apel la senatorul PSD Gabriela Firea, în calitate de administrator al firmei ce face parte din trustul lui Voiculescu, să precizeze când s-a rambursat împrumutul de sute de mii de euro.

Băsescu: Firea să se decidă cum vrea să fie tratată, ca mamică în luna a opta sau om politic


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Luni se declanșează operațiunea de curățare a României de PSD. Vin vremuri noi, oameni buni

2 Gata? Țiitoarea lui Dragnea a renunțat la inelul de logodnă și s-a vopsit blondă

3 Bătaie de joc! Asta ia spor de 3.000 lei pentru condiții grele de muncă!!! E angajată la Parlament și are un s…

4 VIDEO Cum construiesc chinezii un spital într-o săptămână. Imagini cu „pădurea” de excavatoare şi camioane mob…

5 Hoții României! Curtea de Conturi și AEP îngroapă PSD! Plăți fără documente și semnătură, sume publice și priv…

recomandări

Te ia DNA: Iosif-Ionel TOMA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Coaste de miel cu mentă și chimion