Vot multiplu, oferire de produse și turism electoral - tabloul obișnuit al alegerilor din România

Vot multiplu, oferire de produse și turism electoral - tabloul obișnuit al alegerilor din România


Aproape 150 de situații, în toată țara, semnalate polițiștilor în 10 ore de vot au raportat reprezentanții Ministerului Administrației și Internelor în bilanțul de la ora 17,00. 55 dintre acestea nu s-au confirmat, însă pentru cele constatate oamenii de ordine au aplicat 111 amenzi contravenționale.
Alte 40 de fapte sunt investigate ca posibile infracțiuni. Bucureștiul ocupă locul I la acest capitol, urmează Dâmbovița, Mehedinți, Dolj și Teleorman. Vot multiplu, oferire de produse pentru un vot în favoarea formațiunii susținute, turism electoral sunt în continuare practici reclamate în toată țara. La cele raportate la poliție, alte și alte zeci de cazuri au fost astăzi semnalate presei, unele dintre acestea nebăgate în seamă de oamenii legii.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…