75 de „valori” sărbătoreau ziua interlopului George Chiroaică din Clanul Spoitorii/Poliția a spart petrecerea

75 de „valori” sărbătoreau ziua interlopului George Chiroaică din Clanul Spoitorii/Poliția a spart petrecerea

Polițiștii din Capitală au anunțat marți aplicarea a 75 de amenzi în valoare de aproape 200.000 de lei pentru nerespectarea regulilor referitoare la petrecerile private în actualul context pandemic.

Surse din Poliție au precizat pentru G4Media.ro că petrecerea a fost organizată pentru ziua de naștere a lui George Chiroaică, membru al clanului Spoitorii.

Și administratorului localului din Sectorul 3 unde a avut loc evenimentul a fost amendat cu 10.000 de lei, iar în cazul său s-a deschis un dosar pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Comunicatul integral al Poliției 

„La data de 15.02.2021 in jurul orei 21.35, Sectia 13 Poliție a fost sesizată cu privire la faptul că într-un restaurant, din zona sa de competență teritorială, este organizat un eveniment privat la care participă mai multe persoane.
La fata locului s-au deplasat echipaje din cadrul Secțiilor 13,12 și 10 Poliție, echipaj al Serviciului Acțiuni Speciale și jandarmi, care au găsit în interiorul localului aproximativ 80 de persoane care participau la o petrecere.
Evenimentul a fost oprit.
Au fost aplicate 75 de sancțiuni contravenționale, pentru încălcarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în valoare totală de 193.000 lei.
Cu privire la organizatorul evenimentului, Secția 13 Poliție s-a sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, fiind aplicată și o sancțiune contravențională în valoare de 10.000 de lei.”


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țoapa o să vomite venin! „Gură de aur” și Reghe, poze în tandrețuri!

2 FOTO O profesoară de 41 de ani însărcinată a fost arestată după ce s-a culcat cu un elev de 15 ani

3 Priviți ce panouri rutiere montează Poliția din Ungaria, exclusiv pentru șoferii români

4 „Îmi cer scuze, n-aveam bani ieri!”

5 Furnizorii de gaze trimit notificări cu tarife noi exorbitante