A devenit antrenoare sexuală după ce a rămas fără job din cauza pandemiei/Îi plăcea să stea goală de mică

A devenit antrenoare sexuală după ce a rămas fără job din cauza pandemiei/Îi plăcea să stea goală de mică

O tânără mamă de 32 de ani a vorbit despre cum a devenit antrenor sexual după ce şi-a pierdut slujba din cauza pandemiei.

Molly Spock, din Los Angeles, povesteşte că încă din copilărie ura senzaţia hainelor pe piele, preferând să stea goală atunci când era acasă.

Acum, Molly, care lucrează şi ca instructor de yoga, a început să include în sedinţele sale şi antrenamentul sexual, scrie Yahoo News.

Femeia spune că „iubeşte să vorbească despre sex” şi îşi propune să-i ajute pe alţii să-şi găsească „puterea sexuală” şi „să dezlănţuie vindecarea pe care o implică intimitatea”.

Tânăra de 32 de ani a devenit adepta nudismului în 2009, când a vizitat o staţiune de nudişti din Palm Springs, California, petrecându-şi zilele jucând tenis şi mâncând goală. Tânăra ăşi aminteşte că se simţea „sexy” şi „puternică”.

„Când sunt dezbrăcată mă simt în elementul meu, sunt autentică.  Mă simt sexy şi încrezătoare, ceea ce cred că provine din faptul că nu există nimic de ascuns ", a spus Molly.

Femeia povesteşte că fiica sa, Joey, în vârstă de trei ani, s-a dovedit a fi opusul ei până acum, arătându-se încântată de purtatul hainelor.

Molly a început jobul de antrenor sexual în acest an şi a început să ofere şi „servicii profesionale de mângâiere”, care implică îmbrăţisări şi alte atingeri non-erotice. Ea crede că există multe calităţi vindecătoare într-o simplă îmbrăţişare care ne poate elibera de stres.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Mama senatoarei Șoșoacă, medic: În România, sunt 7 din cele 8 puncte hiperenergetice ezoterice

2 Expert israelian / Cel mai mare experiment realizat pe oameni în secolul al XXI-lea. Israelul a primit vaccinur…

3 Olivia Steer / Bill Gates ne-a infectat cu COVID să câștige bani din vaccin. Are controlul lumii

4 Lucrurile se complică / Cercetători ai laboratorului din Wuhan recunosc că au fost mușcați în timp ce colectau p…

5 VIDEO Interlopul Alyn Spaniolu Legenda Vie, prins ca prostul în timpul unui live, deși era dat în urmărire