A devenit antrenoare sexuală după ce a rămas fără job din cauza pandemiei/Îi plăcea să stea goală de mică

A devenit antrenoare sexuală după ce a rămas fără job din cauza pandemiei/Îi plăcea să stea goală de mică

O tânără mamă de 32 de ani a vorbit despre cum a devenit antrenor sexual după ce şi-a pierdut slujba din cauza pandemiei.

Molly Spock, din Los Angeles, povesteşte că încă din copilărie ura senzaţia hainelor pe piele, preferând să stea goală atunci când era acasă.

Acum, Molly, care lucrează şi ca instructor de yoga, a început să include în sedinţele sale şi antrenamentul sexual, scrie Yahoo News.

Femeia spune că „iubeşte să vorbească despre sex” şi îşi propune să-i ajute pe alţii să-şi găsească „puterea sexuală” şi „să dezlănţuie vindecarea pe care o implică intimitatea”.

Tânăra de 32 de ani a devenit adepta nudismului în 2009, când a vizitat o staţiune de nudişti din Palm Springs, California, petrecându-şi zilele jucând tenis şi mâncând goală. Tânăra ăşi aminteşte că se simţea „sexy” şi „puternică”.

„Când sunt dezbrăcată mă simt în elementul meu, sunt autentică.  Mă simt sexy şi încrezătoare, ceea ce cred că provine din faptul că nu există nimic de ascuns ", a spus Molly.

Femeia povesteşte că fiica sa, Joey, în vârstă de trei ani, s-a dovedit a fi opusul ei până acum, arătându-se încântată de purtatul hainelor.

Molly a început jobul de antrenor sexual în acest an şi a început să ofere şi „servicii profesionale de mângâiere”, care implică îmbrăţisări şi alte atingeri non-erotice. Ea crede că există multe calităţi vindecătoare într-o simplă îmbrăţişare care ne poate elibera de stres.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

2 „Aici e România, sunteți nebuni la cap?” / Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce te…

3 De citit!

4 Soțul i-a luat copiii, iar sora a vândut-o proxeneților / Iadul trăit de o româncă, în Spania / A fost salvată de …

5 Roxen / „Sunt un băiat în corp de fată”