Aceasta o fi statuia lui Codrin Ștefănescu? Foto/Video

Aceasta o fi statuia lui Codrin Ștefănescu? Foto/Video

 Aceasta o fi statuia lui Codrin Ștefănescu? Vezi mai jos imagini antologice cu polițiști moldoveni încercând să introducă un penis de doi metri în duba cu o ușă defectă (de la minutul 4.40):

Curtea Europeană a Drepturilor Omului i-a dat, marți, câștig de cauză unui cetățean moldovean, care a fost condamnat la doi ani cu suspendare după ce a protestat cu un penis de lemn înalt de doi metri împotriva unui politician și a unor procurori în urmă cu șase ani, relatează  G4Media.ro CEDO a stabilit că statul moldovean i-a încălcat un drept fundamental, libertatea de exprimare (articolul 10 din Convenție), prin aplicarea unei măsuri disproporționate.

 Potrivit deciziei CEDO, Anatol Mătăsaru este un cetățean moldovean născut în 1970. El a demonstrat în 2013 expunând un penis de lemn de doi metri și o fotografie cu o vulvă alăturate imaginilor unui politician și unor procurori șefi. După o oră, poliția i-a luat sculpturile și l-a dus pe Mătăsaru la secția de poliție. În 2015, el a fost găsit vinovat de huliganism și condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”