Anamaria Prodan, sărut pasional cu un actor celebru. Filmări incendiare cu cei doi VIDEO

Anamaria Prodan, sărut pasional cu un actor celebru. Filmări incendiare cu cei doi VIDEO

Ce se întâmplă în Bali, rămâne și nu prea ...în Bali! Anamaria Prodan și Cristi Iacob au fost surprinși în tandrețuri, sărutându-se cu foc în club, și nu pe platourile de filmare. Click! a intrat în posesia unor imagini incendiare cu impresara și celebrul actor, care îi este partener în „Complotul bonelor”, exersând scena sărutului în club, după filmări.

Anamaria Prodan și Cristi Iacob sunt parteneri în comedia romantică „Complotul bonelor”, regizată de Iura Luncașu. Cei doi au petrecut trei săptămâni împreună cu echipa de producție, în Bali, și au devenit, practic, nedezlipiți, pe platourile de filmare, unde au rolurile principale, dar se pare că și în afara acestuia, Ana și Cristi se simt foarte bine împreună.

O dovedesc și ultimele imagini explozive sosite pe adresa redacției Click, direct din Bali.

S-au sărutat cu foc în club

Impresara și actorul Cristi Iacob au fost surprinși de turiștii români din Bali sărutându-se în club, de față cu câțiva colegi din echipa de filmare. Aceștia au ieșit să se distreze și să se destindă după o zi obositoare de filmări. Au servit câteva păhărele de șampanie și i-a cam luat valul.

În euforia creată pe moment, impresara și actorul s-au sărutat cu foc, pe gură, în fața prietenilor de la masă, care au rămas puțin surprinși.

Cei doi erau nedezlipiți. Trei ore cât am stat în club cu familia, ei au râs și s-au ținut numai în brațe, fără să le pese că se uita toată lumea la ei, la cât de tare râdeau”, au declarat surse de la fața locului, în exclusivitate pentru Click!

Citește articolul integral în Click!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat