„Asta e cabana mea de la pădure. Până de Paște mă mut!!” 

 „Asta e cabana mea de la pădure. Până de Paște mă mut!!” 

Mihaela Bilic a vrut să revină pe meleagurile natale, în Prahova, acolo unde a copilărit. Medicul nutriționist a luat decizia de a-și construi propria cabană care să-i ofere liniștea și relaxarea de care are nevoie. Le-a mărturisit prietenilor din social media că este nerăbdătoare să termine construcția, nefiind dotată cu gaze sau curent.

Mihaela Bilic s-a născut în Câmpina și a crescut pe Valea Prahovei, de aici și dorința de a deține locul său în natură. Iubește pădurea și natura datorită liniștii pe care acestea i-au oferit-o dintotdeauna. Cum arată cabana din mijlocul pădurii a vedetei.

Mihaela Bilic: „N-am gaze, n-am curent”

Aer curat, zonă de munte și multă relaxare - își dorește Mihaela Bilic să primească în scurt timp. Aceasta a optat pentru construcția unei cabane din lemn, care poartă o tușă personală: ușa și ferestrele aparțin vechii case bătrânești în care ea a copilărit, împreună cu bunicii săi.

„Întotdeauna am iubit pădurea. Așa că m-am întors pe Valea Prahovei, unde am copilărit, și am o bucățică de teren, cu pădurea în spate. Iar casa, ce ziceți de ea?! Mai rustică de atât nu se poate. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult! Și am ferestrele și ușa de la casa bătrânească a lui mamaie. Iar aici, mi-am luat și un cățeluș și o pisică. E prea frumos”, a spus Mihaela Bilic pe pagina sa de Facebook, unde a publicat un mic filmuleț cu cabana aflată încă în construcție.

„Asta e cabana mea de la pădure. Până de Paște mă mut!!” - a fost mesajul care a însoțit filmarea din social media.

De asemenea, prin intermediul unei alte postări pe Instagram, medicul nutriționist a arătat cabana construită din scândură, în dreptul căreia a postat un alt mesaj:

„Mai rustic de atât nu se poate! Căsuță din scândură netivită… furnizorul meu de lemn din Câmpina a zis că nu am mai văzut așa ceva”, a mai transmis Mihaela Bilic, potrivit click.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro