Aterizare forțată pentru cursa Tarom Budapesta-București în care era președintele CJ

Aterizare forțată pentru cursa Tarom Budapesta-București în care era președintele CJ

Avionul Tarom cu care președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba, a decolat de la Budapesta și trebuia să ajungă la București a avut probleme în aer, piloții fiind nevoiți să readucă aeronava la sol la circa cinci minute după decolare, a anunțat acesta într-o postare pe Facebook.

Sursa foto: Borboly Csaba / facebook.com

Borboly Csaba a declarat ulterior, pentru AGERPRES, că la cinci minute de la decolare, avionul aflat deja deasupra norilor s-a umplut cu fum și atunci a observat că una dintre elice s-a oprit.

Însoțitoarele de bord le-au spus pasagerilor să nu intre în panică și să stea cu capul aplecat și la scurt timp după aceea piloții au reușit să readucă avionul pe aeroportul din Budapesta. Borboly Csaba a spus că în momentul în care a văzut că s-a umplut avionul de fum i-a scris un sms soției sale, iar colegilor din Consiliul Județean le-a scris un email în care le-a spus: 'Sper să putem ateriza. Haideți, găsiți repede un avion, ca să pot ajunge acasă"

Potrivit lui Borboly, toți pasagerii au fost evacuați, iar la fața locului se află echipaje de intervenție.

'Echipajul Tarom a fost profesionist, și-a făcut treaba foarte bine. La fața locului au venit forțele de intervenție. Un domn de lângă mine tocmai a spus: 'am renăscut'. Am fost anunțați că vom reveni în țară cu o altă cursă Tarom care va decola de la Budapesta la ora 19,55 și va ajunge la București la 22,30', a declarat Borboly Csaba.

AGERPRES / (AS — autor: Gina Ștefan, editor: Marius Frățilă, editor online: Andreea Lăzăroiu)

Conținutul website-ului www.agerpres.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către AGERPRES sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Detalii în secţiunea Condiții de utilizare . Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor AGERPRES, vă rugăm să contactați Departamentul Marketing – marketing@agerpres.ro .

Utilizarea secţiunii Comentarii reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile AGERPRES în ceea ce priveşte publicarea comentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...