Bianca Drăgușanu se tunează din nou!

Bianca Drăgușanu se tunează din nou!

Bianca Drăgușanu vrea cu orice preț să atingă perfecțiunea. Vedeta vrea să aibă un look de Barbie, așa că a dat fuga în cabinetul medicului estetician pentru o nouă intervenție.

Fosta prezentatoare de la Kanal D se tunează din nou! După ce și-a operat nasul, Bianca Drăgușanu vrea să facă niște intervenții pentru a-și armoniza mai mult trăsăturile faciale. Este vorba despre jawline sau reconturare mandibulară.

Este o procedură minim invazivă, care constă în injectarea de acid hialuronic pentru refacerea conturului facial inferior, asociat cu aspectul tânăr și fresh al fizionomiei. După această intervenție, Bianca Drăgușanu le-a mărturisit fanilor că urmează să-și injecteze acid și în buze.

”Am ajuns la Cluj din nou. De data aceasta, pentru că m-am mai desumflat la față, am de gând să-mi fac ceva mișto. Adică… mișto ce presupune? Vreau să-mi conturez fața, buzele nu știu dacă mi le fac acum sau data viitoare. Una peste alta o aștept pe doamna doctor să vină să-și ia pacientul numărul unu din țară, care a venit tocmai de la Buucrești pentru ea. Eu!”, a spus vedeta pe Instagram.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...