„Campania de sterilizare gratuită a consilierilor PSD, s-a încheiat”

„Campania de sterilizare gratuită a consilierilor PSD, s-a încheiat”

O postare a organizației PSD Panciu, ștearsă între timp, a devenit virală pe rețelele de socializare. În postare PSD Panciu arăta că o „campanie de sterilizare gratuită a consilierilor PSD” s-a încheiat cu succes cu sterilizarea a 410 animale.

„Campania de sterilizare GRATUITĂ a consilierilor PSD, s-a încheiat cu 410 animale sterilizate, iar asta se traduce în mii de pui ce nu vor mai suferi”, era anunțul postat pe pagina de Facebook a Organizației PSD Panciu.

Practic, prin modul în care au formulat anunțul, administratorii paginii de Facebook au arătat, punând și o virgulă între subiect și predicat, că a fost vorba de o campanie „sterilizare a consilierilor PSD”. PSD Panciu se referea, de fapt, la o campanie de sterilizare a animalelor din oraș.

PSD Panciu FOTO Facebook/PSD Panciu


Citește și:

populare
astăzi

1 Imagini care dau fiori cu podul unde a deraiat trenul internaţional IRN 347(Dacia Wien Hauptbahnhof - Bucureşti Nord)

2 VIDEO Totul despre tentativa de asasinat asupra fostului președinte al SUA / Momentul filmat în care s-a tras asupra lui Donald Trump la un miting de ca…

3 „Doar în Africa am mai văzut așa ceva” / Codin Maticiuc, șocat de camera în care a stat într-un hotel din Costinești

4 Cică Orban va primi de la UE ce-a semănat...

5 VIDEO Ce se întâmplă în America? Atacatorul lui Trump a fost surprins pe video chiar când începe să tragă, oamenii l-au văzut și strigau că are o armă…