„Campania de sterilizare gratuită a consilierilor PSD, s-a încheiat”

„Campania de sterilizare gratuită a consilierilor PSD, s-a încheiat”

O postare a organizației PSD Panciu, ștearsă între timp, a devenit virală pe rețelele de socializare. În postare PSD Panciu arăta că o „campanie de sterilizare gratuită a consilierilor PSD” s-a încheiat cu succes cu sterilizarea a 410 animale.

„Campania de sterilizare GRATUITĂ a consilierilor PSD, s-a încheiat cu 410 animale sterilizate, iar asta se traduce în mii de pui ce nu vor mai suferi”, era anunțul postat pe pagina de Facebook a Organizației PSD Panciu.

Practic, prin modul în care au formulat anunțul, administratorii paginii de Facebook au arătat, punând și o virgulă între subiect și predicat, că a fost vorba de o campanie „sterilizare a consilierilor PSD”. PSD Panciu se referea, de fapt, la o campanie de sterilizare a animalelor din oraș.

PSD Panciu FOTO Facebook/PSD Panciu


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...