„Campania de sterilizare gratuită a consilierilor PSD, s-a încheiat”

„Campania de sterilizare gratuită a consilierilor PSD, s-a încheiat”

O postare a organizației PSD Panciu, ștearsă între timp, a devenit virală pe rețelele de socializare. În postare PSD Panciu arăta că o „campanie de sterilizare gratuită a consilierilor PSD” s-a încheiat cu succes cu sterilizarea a 410 animale.

„Campania de sterilizare GRATUITĂ a consilierilor PSD, s-a încheiat cu 410 animale sterilizate, iar asta se traduce în mii de pui ce nu vor mai suferi”, era anunțul postat pe pagina de Facebook a Organizației PSD Panciu.

Practic, prin modul în care au formulat anunțul, administratorii paginii de Facebook au arătat, punând și o virgulă între subiect și predicat, că a fost vorba de o campanie „sterilizare a consilierilor PSD”. PSD Panciu se referea, de fapt, la o campanie de sterilizare a animalelor din oraș.

PSD Panciu FOTO Facebook/PSD Panciu


populare
astăzi

1 Discursul unei femei simple din Republica Moldova care îi pune la colț pe rusofili. Tudor Chirilă: „Cel mai bun monolog de anul ǎsta!”

2 Pilot de bombardiere, ucis cu ciocanul în Rusia. El a omorât zeci de ucraineni în atacuri asupra unor obiective civile

3 Ce salariu are Diana Matei la Ministerul Apărării Naționale: „Trebuie să fac diferența între brut și net că habar nu am”

4 Amantlâc, fraudă și râcă la MAE

5 Jurnalist pro-rus, printre primii pe listele AUR pentru Senat. Ce declaraţii făcea la Ambasada Rusiei?