Cică vindecă singurătatea, ia cu mâna!/Sexy-consiliera personală a Ministrului Sănătății, 26 de ani, absolventă de Drept

Suflu nou pe lista consilierilor ministrului Sănătății. Cei mai mulți dintre cei aduși de Victor Costache au dispărut, pe listă fiind, deja, "garda nouă". Sare în evidență Ioana Bianca Truchină, o hușeancă a actualului ministru Nelu Tătaru.

Truchină (26 de ani) a venit în Ministerul Sănătății la sfârșitul lunii ianuarie, în calitate de consilier personal al lui Tătaru, care era secretar de stat, și și-a păstrat postul după ce acesta l-a înlocuit pe Costache la șefia instituției, scrie Newsweek România.

Conform contului de Facebook și al celui de LinkedIn, tânăra din Huși lucrează de ceva vreme la București, fiind, din octombrie 2018, consilier al unui parlamentar deputat. În declarația de avere din acest an, ea a menționat suma de 31.776 lei primită în această calitate.

Absolventă a Facultății de Drept de la Universitatea București în 2017, Ioana Bianca a terminat, un an mai târziu, un Master în Dreptul Muncii la aceeași facultate.

Contul de Facebook este plin de fotografii din desele călătorii în străinătate, cea mai recent având loc în Iordania.

"Electoratul pare mai obosit ca niciodată"

În toamna anului trecut, în contextul alegerilor prezidențiale, Truchină a postat pe Facebook un text în care își exprima gândurile despre societatea românească:

"Experimentăm democrația de 30 de ani, iar electoratul pare mai obosit ca niciodată.

Împărtășirea disprețului popular pentru politicieni, neatenția către profilul și ofertele electorale ale candidaților și neconştientizarea faptului că cetățenii sunt autorii propriilor condiții de existență prin votul dat reprezentanților aleși nu duc decât la o separație din ce în ce mai accentuată între societatea civilă și instituțiile guvernamentale.

Acei actori politici care își pun propria persoană în bătaia focului, care muncesc din greu cu onestitate și consecvență, care riscă și schimbă mentalități așteaptă ca electoratul să se trezească din amorțeală.

Începe numărătoarea inversă - în 10 zile ne vedem la vot."


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se strânge lațul. Cine ar fi făcut poza dată la PSD și cine sunt cei 3 liberali care nu apar în imagine. Firel…

2 Crunt articol! Slabă țară suntem! Mari jigodii avem în funcții-cheie!

3 De râs... Ce meme-uri au apărut deja

4 Tovarășul Yau Mu Ye

5 Alexandra Cadanțu / „Am văzut-o dezbrăcată pe Serena în vestiar. O săptămână am fost șocată!”

recomandări

Te ia DNA: Vlad Cosma

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tesla lansează primul SUV - Model X