Cioclule, slugă nenorocită, acum realizezi ce-ai făcut? Un violator liberat cu Legea recursului compensatoriu a violat o femeie în centrul Capitalei.

Cioclule, slugă nenorocită, acum realizezi ce-ai făcut? Un violator liberat cu Legea recursului compensatoriu a violat o femeie în centrul Capitalei.

 Cioclule, slugă nenorocită, acum realizezi ce-ai făcut? Un violator liberat cu Legea recursului compensatoriu a violat o femeie în centrul Capitalei. Un bărbat condamnat în 2008 la 10 ani de închisoare pentru viol, care a fost liberat pe 19 octombrie 2017 cu Legea recursului compensatoriu, a fost arestat pe 1 noiembrie fiind acuzat că a violat o femeie de 33 de ani în centrul Capitalei, după care i-a furat telefonul mobil şi 50 de lei. Bărbatul, de 32 de ani, a atacat la doar trei zile de la liberare. Acum este acuzat de viol şi tâlhărie calificată, scrie  Adevărul.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, Marius Florin Georgescu ar fi atacat victima de 33 de ani pe Calea Moşilor din Sectorul 2 al Capitalei. Se întâmpla pe 22 octombrie, în jurul orei 03.00 dimineaţa. La doar trei zile de la liberarea din închisoare. Violatorul a fost prins ieri de poliţiştii din Sectorul 2, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Condamnat pentru că a violat o fetiţă

Florin Marius Georgescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare în 2008 pentru violarea unei fetiţe de 13 ani. Totul s-ar fi întâmplat în noaptea de 27 spre 28 iunie 2008, în Costineşti, când acesta ar fi obligat-o pe Veronica C., o fată a străzii, să întreţină raporturi sexuale cu el, prin constrângerea morală a minorei şi profitând de imposibilitatea ei de a se apăra.

Fata le-a declarat oamenilor legii că Georgescu a venit la ea şi la băiatul de 12 ani care o însoţea şi le-a oferit un loc de muncă la o aşa zisă terasă care i-ar fi aparţinut. Ulterior, bărbatul a împins-o pe minoră într-o cameră, pe un pat, şi a violat-o.

La un moment dat, Georgescu a întrerupt actul sexual şi a ieşit din încăpere, însă s-a întors şi s-a năpustit iar asupra minorei. După ce a încheiat şi cel de-al doilea act sexual, tânărul a scos-o pe minoră din cameră şi a aruncat un pahar cu apă pe ea, să o spele de sânge.

Presa din Constanţa a scris despre caz, în 2008, şi a arătat că Georgescu a negat toate acuzaţiile care i s-au adus şi a pretins că Veronica şi-ar fi oferit serviciile sexuale de bună voie, în schimbul banilor şi al adăpostului. De altfel, după audierile din faza preliminară a cercetărilor, Georgescu şi-a luat tălpăşiţa şi a fugit la Bucureşti, unde a stat ascuns.

Tânărul a fost, însă, depistat de poliţiştii din cadrul Secţiei 12, din Bucureşti, şi adus la Constanţa. Ulterior, el a fost încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.

Infractori periculoşi, liberaţi

Recursul compensatoriu a scos până acum din puşcării mai mulţi infractori periculoşi. În top se află criminali, hoţi, tâlhari şi violatori. Au ieşit din închisoare aproape două sute de hoţi. Cei mai mulţi dintre ei au fost condamnaţi pentru furt calificat. Din cei 529 de deţinuţi eliberaţi în prima zi în care Legea a intrat în vigoare 184 au fost condamnaţi pentru furt, 135 pentru tâlhărie, 47 pentru viol şi 33 pentru omor, dintre care şase au fost condamnaţi pentru omor deosebit de grav, se arată într-un comunicat al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

În perioada următoare ar putea fi eliberaţi condiţionat, în baza acestei legi, alţi 3.349 de deţinuţi, cei mai mulţi fiind de la Rahova - 250 şi de la Penitenciarul Poarta Albă - 200, atrag atenţia specialiştii.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante