Cioloș a sesizat ANPC după ce nu a putut plăti cu lei la bordul unui avion pe o cursă internă

Cioloș a sesizat ANPC după ce nu a putut plăti cu lei la bordul unui avion pe o cursă internă

Premierul Dacian Cioloș a cerut o poziție din partea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC), după ce, aflat aflat la bordul unui avion pe o cursă internă, nu a putut achita în lei produse aflate spre vânzare, a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Guvernului Liviu Iolu.

"Urmare a imposibilității de a achita produse în moneda națională la bordul unui avion pe o cursă internă, premierul a cerut o poziție de la ANPC și o analiză a legislației de la mai multe ministere cu atribuții în domeniu", a declarat Iolu.

Potrivit unor surse, incidentul s-a produs la bordul aeronavei unei companii low cost cu care Dacian Cioloș s-a deplasat joi pe ruta București-Timișoara.

Premierul Dacian Cioloș s-a aflat întâlnit joi, la Timișoara, cu omologul său sârb Aleksandar Vucic și a fost însoțit de mai mulți miniștri.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...