Cioloș a sesizat ANPC după ce nu a putut plăti cu lei la bordul unui avion pe o cursă internă

Cioloș a sesizat ANPC după ce nu a putut plăti cu lei la bordul unui avion pe o cursă internă

Premierul Dacian Cioloș a cerut o poziție din partea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC), după ce, aflat aflat la bordul unui avion pe o cursă internă, nu a putut achita în lei produse aflate spre vânzare, a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Guvernului Liviu Iolu.

"Urmare a imposibilității de a achita produse în moneda națională la bordul unui avion pe o cursă internă, premierul a cerut o poziție de la ANPC și o analiză a legislației de la mai multe ministere cu atribuții în domeniu", a declarat Iolu.

Potrivit unor surse, incidentul s-a produs la bordul aeronavei unei companii low cost cu care Dacian Cioloș s-a deplasat joi pe ruta București-Timișoara.

Premierul Dacian Cioloș s-a aflat întâlnit joi, la Timișoara, cu omologul său sârb Aleksandar Vucic și a fost însoțit de mai mulți miniștri.

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ar fi primul val al ofensivei”

2 Povestea „Regelui Cripto” care trăia în vile de lux și conducea mașini scumpe, dar a ajuns să fie răpit, bătut și arestat

3 Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi adolescenți. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?