Cu Dacia 1300 la plimbare prin centrul New York-ului pustiit de pandemie

Cu Dacia 1300 la plimbare prin centrul New York-ului pustiit de pandemie

Imaginile postate de un român stabilit în America și mare iubitor de Dacii au devenit virale pe internet. Bărbatul și-a fotografit mult iubitul automobil în centrul New York-ului pustiit de pandemie, relatează Digi24.ro.

Însoțite de mesajul „Oraşul care nu doarme niciodată trage un pui de somn”, fotografiile postate de Eduard Pălăghiţă au fost realizate în centrul New York-ului pustiu cu o Dacie 1300 fabricată în 1977, adusă de român peste Ocean. Modelul este înmatriculat la New York şi este singurul din toată America.

El a postat acum imagini dintr-un New York absolut gol, fără pietoni și fără mașini, cu marile bulevarde arătând ca într-un film post-apocaliptic.

  

Edi este posesorul singurei Dacii din New York. Se mândreşte cu ea de fiecare dată când are ocazia şi spune că maşina merge ca unsă, deşi are peste 40 de ani.

„Maşina e din 1977, complet originală, n-am făcut nicio modificare, totul este exact aşa cum a ieşit din fabrică. Am făcut îmbunătăţiri, dar am pus maşina la punct, adică am pus cauciucuri noi, am schimbat garnituri”povestea Eduard Pălăghiţă pentru Digi24 în urmă cu 4 ani.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

3 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

4 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…

5 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță