„De ce stai așa strâmbă? Vezi să nu te rupi. Te-ai programat la vaccin?”

„De ce stai așa strâmbă? Vezi să nu te rupi. Te-ai programat la vaccin?”

Urmărită de peste 1,5 milioane de persoane pe Instagram, Ruby știe cum să-și țină fanii aproape, iar multe dintre postările ei sunt de-a dreptul incendiare. RubyIsHot, așa cum își spune ea pe celebra rețea de socializare, i-a obișnuit pe internauți de-a lungul timpului cu imagini în care apare mai mult goală, decât îmbrăcată.

În ultimele săptămâni, artista a fost însă ironizată din cauza unor imagini în care apare în poziții indecente. „De ce stai așa strâmbă? Vezi să nu te rupi. Te-ai programat la vaccin?”, „De ce te chinui cu costumul ăla pe tine... Pe natural cum te-a adus barza era mai bine”, „Bună Ruby robinet” și „Ce pantofi ai, zici că-și cioc de cioară” sunt doar câteva dintre comentariile cârcotașilor.

foto: Instagram Ruby

SURSA: protv.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”