Dragnea, vizat direct! Stănescu, mesaj pentru taberele din PSD: Nimeni nu e bătut în cuie într-o anumită funcție. Nu voi candida la nimic

Dragnea, vizat direct! Stănescu, mesaj pentru taberele din PSD: Nimeni nu e bătut în cuie într-o anumită funcție. Nu voi candida la nimic

Dragnea, vizat direct! Stănescu, mesaj pentru taberele din PSD: Nimeni nu e bătut în cuie într-o anumită funcție. Nu voi candida la nimic. Vicepremierul Paul Stănescu, preşedinte al PSD Olt, a declarat vineri, la Slatina, că ”persoanele sunt efemere” și că ”nimeni nu e bătut în cuie într-o anumită funcţie”, precizând totodată că el nu va candida la nicio funcție în partid. Stănescu a mai spus că nu a discutat cu alţi colegi de partid despre organizarea unui Comitet Executiv al PSD și că nu știe nimic despre o eventuală ”scrisoare” anti-Dragnea, subiect despre care susține că a aflat din presă. 

Potrivit Agerpres, Paul Stănescu a participat vineri, la Slatina, la Festivalul Naţional de Umor “Oltenii si Restu’ Lumii”.

”Eu am spus de partid, persoanele sunt efemere, toţi suntem efemeri şi, mai ales în anumite funcţii, nimeni nu e bătut în cuie într-o anumită funcţie. Eu am spus ce-mi doresc să facă PSD (…) Nu voi candida la nimic. Nu există nicio scrisoare şi nu voi candida la nimic. Ce v-am promis aia fac. Şi după referendum, să dea Dumenzeu să iasă bine, o să vedeţi că la Olt se întâmplă ce v-am spus”, a declarat Paul Stănescu.

“Da, pentru că toţi colegii mei, despre care se vehiculau tot felul de lucruri, că a ieşit o scrisoare public, lucruri de care nici eu nu ştiu, am auzit doar din presă, tot mesajul colegilor mei, cel puţin la conferinţa de la Giurgiu, a fost un mesaj de unitate pentru toţi colegii noştri, pentru toţi românii până la urmă. Pentru că de An Centenar cred că trebuie să ne dea Dumnezeu gândurile bune să fim uniţi, să apărăm interesele ţării noastre. N-am discutat acest lucru (organizarea unui Comitet Executiv – n.r.), vă rog să mă credeţi că ştiu ce vorbesc”, a mai spus Stănescu, întrebat dacă ultimele discuţii din partid au avut rolul de a detensiona situaţia.

Liderul PSD Olt a mai spus că partidul trebuie să ducă mai departe proiectele demarate de când se află la guvernare: legile justiţiei, codul penal şi codul de procedură penală, codul administrativ, legea finanţelor publice locale, legea finanţelor publice locale, legea pensiilor.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”