Dumitru Coarnă deschide lista PSD Călărași pentru parlamentare

Dumitru Coarnă deschide lista PSD Călărași pentru parlamentare

Dumitru Coarnă, președintele Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România, a fost votat, vineri, de organizația PSD Călărași pentru a fi cap de listă la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților. Informația a fost confirmată de Coarnă pentru G4Media.ro.

„Așa este! Mai rămâne ca decizia finală să fie aprobată de către conducerea centrală. Organizația de la PSD Călărași m-a nominalizat marți, a fost un vot în unanimitate. Astăzi (n.red. vineri, 16 octombrie), am avut o discuție cu președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, care m-a și propus în biroul executiv politic al PSD”, a declarat Dumitru Coarnă.

El a mai explicat că în primă fază fusese propus pentru Senat, însă ulterior au convenit să fie opțiunea numărul 1 a PSD Călărași pentru Camera Deputaților.

Cine este Dumitru Coarnă 

Dumitru Coarnă conduce președintele Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România. Recent, el a taxat, într-o intervenție la  Libertatea.ro , măsura autorităților de a trimite în teren polițiști în civil, catalogând-o ca fiind una specifică epocii staliniste.

El este, de asemenea, cel care a criticat faptul că mulți pensionați din MAI au fost reangajați în minister și au ajuns la venituri cumulate, din pensie și salariu, de peste 30.000 de lei. Numai că și sindicalistul ar fi făcut la fel. El s-a pensionat, se pare în 2009, la 45 de ani și s-a reangajat, fiind acum președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual. Coarnă a recunoscut că s-a pensionat la 45 de ani, dar din motive medicale.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...