FCSB-Hapoel Beer Sheva 1-1/Echipa lui Dica se califică in 16-imile EL/Alibec a plâns în hohote când a fost schimbat

FCSB-Hapoel Beer Sheva 1-1/Echipa lui Dica se califică in 16-imile EL/Alibec a plâns în hohote când a fost schimbat

FCSB si Hapoel Beer Sheva au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul contand pentru etapa a patra a grupei G a Ligii Europa, de pe Arena Nationala, iar trupa lui Dica obtine calificarea in 16-imile competitiei. Pentru FCSB a deschis scorul Florinel Coman in minutul 31. Hapoel a restabilit egalitatea in minutul 37, prin Sahar. FCSB a inceput bine si repriza secunda, dar arbitrul turc i-a refuzat un penalty clar si eliminare dupa ce un fundas a oprit mingea pe linia portii cu mana. Hapoel a echilibrat apoi meciul si a avut cateva ocazii mari, dar finalul a apartinut ros-albastrilor care au ratat cu lejeritate. Mai retinem lacrimile lui Alibec atunci cand a fost schimbat cu Gnohere.

min 88 FCSB ataca mai mult, dar ocaziile mari lipsesc. Ambele echipe par multumite de rezultat. FCSB este calificata la acest scor, iar Hapoel pastreaza sanse la locul doi in grupa care asigura calificarea.

min 74 Ocazie FCSB. Budescu executa cu efect o lovitura libera din partea stanga, dar Gnohere reia pe langa poarta

min 70 Moment emotionant pe Arena Nationala. Alibec este schimbat si izbucneste in plans pe banca de rezerve, iar apoi pleaca la vestiare. Inca un meci fara realizari deosebite

Min 63 Ocazie mare Hapoel. Israelienii continua sa fie mai periculosi in aceste minute. Actiune buna a lui Anthony Nwakaeme in partea stanga, care intra in careu, il intoarce usor pe Pintilii si suteaza putin pe langa bara.

Min 60 Hapoel contraataca periculos pe partea dreapta. Urmeaza un corner si o lovitura periculoasa de cap de la 8 metri care trece putin pe langa bara.

Min 57 O dubla ocazie pentru FCSB cu Budescu in prim plan. Cel mai activ om al ros-albastrilor in repriza secunda.

Min 51: Arbitrul turc le refuza celor de la FCSB un penalty clar si eliminare dupa ce un fundas a oprit mingea pe linia portii cu mana. Budescu driblase portarul si a trimis spre poarta goala, dar un aparator a respins cu bratul stang intins mingea.
Cele doua echipe evolueaza in urmatoarele formule:

FCSB: Nita - Enache, Larie, Balasa, Junior Morais - Pintilii, Filip - Man, Budescu, Coman - Alibec. Antrenor: Nicolae Dica

Hapoel Beer Sheva: Goresh - Elo, Miguel Vitor, Taha, Korhut ￯- Radi, Elhamed, Einbinder - Cuenca, Ben Sahar, Nwakaeme. Antrenor: Barak Bakhar.

Meciul este arbitrat de turcul Halis Ozkahya, ajutat la cele doua linii de Cem Satman si Ekrem Kan



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro