Fosta soție a lui Marian Drăgulescu, vedetă pe un site pentru adulți

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu, vedetă pe un site pentru adulți

Larisa Drăgulescu, care în 2015 a strălucit și pe coperta Revistei Playboy, și-a făcut ordine în viață, după un divorț zgomotos de celebrul gimnast Marian Drăgulescu.

Ziua, Larisa lucrează ca funcționar administrativ la o firmă de petrol, din Reșița, apoi își dedică mare parte din timp colaborării cu un site de adulți vestit în lume, unde postează fotografii și filmulețe, în care apare dezbăcată, fanii plătind în jur de 10 euro lunar, ca să-i admire trupul frumos. Nu ascunde acest fapt și nici că îi pasă de gura lumii:

”Gurile rele există, bineînțeles, și mă blamează pentru ceea ce am ales să fac însă, dacă stăm să ne gândim bine, în fond, eu pe rețelele mele de socializare întotdeauna am avut postări provocatoare sau deloc cuminți, aș putea spune, așa că nu e este ca și cum am fost o “călugăriță” și acum am ales să mă dezbrac. Îmi place să pozez erotic sau chiar porno și nu am niciun fel de inhibiție în ceea ce privește asta, mă simt fericită că pot să fac asta și să câștig bani frumoși făcând ceva ce îmi place”, a spus Larisa pentru Playtech.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

3 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

4 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat

5 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...