Fox News a întrerupt transmiterea unei conferinţe de presă a republicanilor ca urmare a unor acuzaţii nefondate

Fox News a întrerupt transmiterea unei conferinţe de presă a republicanilor ca urmare a unor acuzaţii nefondate

Transmiterea unei conferinţe de presă a echipei de campanie a lui Donald Trump de către postul de televiziune Fox News a fost oprită de moderator, care a explicat că acuzaţiile conform cărora scrutinul prezidenţial din 3 noiembrie a fost fraudat sunt ''explozive'' şi oficialităţile nu furnizează nicio dovadă, transmite marţi DPA.

Fox News este considerat un post conservator şi programele sale cu caracter politic sunt favorabile preşedintelui în exerciţiu Donald Trump. Totuşi, canalul TV l-a dat câştigător al alegerilor prezidenţiale pe Joe Biden în acelaşi timp cu alte media importante din SUA şi l-a tratat pe politicianul democrat drept preşedinte ales.

''Stop, stop, stop'', a intervenit moderatorul Neil Cavuto în timpul unei declaraţii a lui Kayleigh McEnany, o purtătoare de cuvânt a lui Trump.

''Ea acuză cealaltă tabără de favorizarea fraudei şi a voturilor ilegale. Dacă nu are mai multe detalii pentru a susţine acest lucru, nu pot fi de acord să continui să vedeţi asta'', le-a transmis Cavuto telespectatorilor.

''Este o acuzaţie explozivă să spui că cealaltă parte efectiv falsifică şi trişează. Dacă (purtătoarea de cuvânt, n.red.) aduce dovezi, atunci evident că vom relua'' (conferinţa de presă, n.red.), a adăugat moderatorul, după care imediat pe post a început o pauză publicitară. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

3 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

4 Cine era colonelul iranian Sayyad Khodaye, asasinat duminică în fața casei sale din Teheran

5 ULTIMA ORĂ Igor Dodon a fost reținut pentru 72 de ore. Pionul Moscovei, acuzat de trădare de țară