Hagi, atacat de un fost coleg de națională: „Lumea nu poate să îmi impună că e Rege“

Hagi, atacat de un fost coleg de națională: „Lumea nu poate să îmi impună că e Rege“

Fostul internațional Dănuț Lupu, în vârstă de 55 de ani, este de părere că Gică Hagi nu a fost atât de mare ca fotbalist precum se vorbește în România.

Gheorghe Hagi FOTO: Profimedia

Dănuț Lupu l-a atacat de curând pe fostul său coleg de națională, Gică Hagi, pe considerentul că acesta din urmă nu a fost un fotbalist așa de mare cum este văzut în România.

”Hai să-ți spun ceva. Jos pălăria în fața lui Gică ca fotbalist, dar a jucat doar la Galatasaray și echipa națională. La echipa națională, la ce jucători eram pe vremea aia, nu era greu să joci doar când ai mingea. Execuții, jos pălăria, nu îi reproșează nimeni nimic, dar nici lumea nu poate să îmi impună mie că e 'Rege'. Da! Gândește-te că Dobrin a stat trei săptămâni în Spania, s-au rugat ăia de la Real Madrid de el și el n-a vrut să stea. Gândește-te că Balaci, la 28 de ani, nu se accidenta. La Real Madrid și Barcelona Hagi nu a jucat, ci a făcut parte din lot. Hai să fim serioși! A jucat la Galatasaray și la echipa națională”, a spus Lupu pentru Fanatik.

Lupu a fost coleg și la Brescia cu Hagi , unde au fost aduși de antrenorul Mircea Lucescu.

„Dacă nea Mircea nu îl ținea trei ani la Brescia, Gică era într-o perioadă foarte proastă și putea să dispară. Și totuși, nea Mircea l-a ajutat enorm de mult. N-a avut o perioadă acum vreo 10 ani când întreba ce antrenor e nea Mircea? Răutăți din astea de generație, că era cu nea Puiu (n.r. Anghel Iordănescu)”, a mai spus Dănuț Lupu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...