„I-am chemat pe militari să ne ajute, lovea cu pumnii şi picioarele“/Doi poliţişti italieni, bătuţi măr de o româncă

„I-am chemat pe militari să ne ajute, lovea cu pumnii şi picioarele“/Doi poliţişti italieni, bătuţi măr de o româncă

O româncă din oraşul italian Siena s-a luat la bătaie cu poliţilştii care au intervenit pentru a salva doi bătrâni pe care femeia îi maltrata. A fost nevoie de intervenţia unor militari pentru ca femeia să fie în final imobilizată.

Românca trăia de mai mult timp în Italia, iar de o lună fusese angajată să îngrijească doi vârstnici din Siena. Însă departe de a avea grijă de cei doi seniori, femeia îi maltrata şi îi lovea cu sălbăticie ori de câte ori avea ocazia.

Zilele trecute, vecinii cuplului în vârstă au dat alarma apelând numărul de urgenţă 112. Doi poliţişti s-au prezentat şi au încercat să intre în casă, dar au fost întâmpinaţi cu o ploaie de lovituri de pumni şi de picioare de româncă, scrie CentrItalia News.

„Ne lovea cu pumnii şi picioarele, am chemat în sprijin militarii ca să o putem imobiliza”, a spus unul dintre poliţiştii care au ieşit şifonaţi din confruntarea cu femeia.

În sprijinul lor au sosit militarii din N.OR Siena, împreună cu cei din staţia Monteroni d'Arbia. Împreună, ei au intrat peste româncă şi au reuşit să o imobilizeze, după care au dus-o la o secţie de Poliţie. Femeia a fost arestată pentru vătămări corporale agravate, violenţă şi leziuni ale unui funcţionar public, iar acum este sub control judiciar.

Potrivit presei italiene, cei doi vârstnici se află în stare proastă fiind traumatizaţi după bătăile încasate de la româncă, însă nu au suferit răni grave chiar dacă sunt plini de vânătăi. Românca riscă acum ani grei de închisoare pentru relele tratamente aplicate cuplului în vârstă, dar şi pentru faptul că i-a atacat şi i-a lovit pe poliţiştii care au încercat să o calmeze.


Citește și:

populare
astăzi

1 Viața de poveste a Ginei Pistol, vânzătoarea din Roșiori cu profesională, care a ajuns vedetă națională / Mircea Badea și Oreste au fost primii care au …

2 VIDEO Cel mai penibil moment din fotbalul românesc: „Să nu mai vorbeşti în viaţa mea cu mine!”

3 Dan Petrescu l-a scârbit și pe Ilie Dumitrescu: „Bine, mă, dacă tu crezi că eu te sun să iau informații, eu uit telefonul tău, uită-l și tu pe al meu …

4 Ciolacule, nu-i dai tu lui Budăi să citească bob cu bob ce scrie domnița asta despre greva profesorilor?

5 „Bani, cocaină, femei... erau la ordinea zilei” / Connect-R a scos la iveală noi secrete din perioada în care se droga