„Mâncătorul de femei” a făcut o nouă victimă/Vasile Lavric, bărbatul suspectat că și-a ucis soția și pe cele două surori ale acesteia, a fost reținut din nou

„Mâncătorul de femei” a făcut o nouă victimă/Vasile Lavric, bărbatul suspectat că și-a ucis soția și pe cele două surori ale acesteia, a fost reținut din nou

Vasile Lavric, bărbatul de 62 de ani din Rădăuți, cunoscut drept "Mâncătorul de femei", a fost reținut astăzi și va fi adus în Capitală pentru audieri. Procurorii care cercetează dispariția actualei sale soții au o noua pistă.

Acesta a mai fost cercetat într-un dosar, pentru dispariție a 3 femei în perioada1995-2005, respectiv fosta lui soție și surorile acesteia, victime care nu au fost găsite nici până astăzi.

Vasile Lavric a fost suspectat că şi-a ucis fosta soţie şi pe două surori ale acesteia, într-o anchetă din 2014 pentru dispariția a trei femei între 1996 și 2005.

Acesta a fost găsit vinovat doar pentru tentativă de omor, iar judecătorii au considerat că bărbatul, numit şi "Mâncătorul de femei", nu e un pericol public şi l-au condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare. 

La cinci ani după tentativa de omor, soţia acestuia a dată dispărută. Anchetatorii l-au acuzat că ar fi ucis-o pe femeie, dar şi pe cele două surori ale acesteia şi ar fi ascuns cadavrele. În lipsa probelor, însă, acele dosare au fost închise. 

Acum, actuala concubină a bărbatului, cu care are doi copii, este și ea dată dispărută, iar bărbatul este din nou suspect de crimă. Acesta a fost reținut iar autăritățile au efectuat cercetări și reconstituiri la domiciliul suspectului.

Presupusul criminal în serie, supranumit "mâncătorul de femei", a fost reţinut pentru prima dată în 2014

Vasile Lavric, supranumit "mâncătorul de femei", era suspectat de uciderea a trei surori care au dispărut fără urmă. Cu una dintre ele a fost căsătorit, o alta i-a fost amantă. Cu fiecare dintre ele are şi copii. 

Omul a fost urmărit penal pentru tentativă de omor pentru o faptă comisă acum 14 ani când şi-ar fi ucis soţia. În plus, procurorii l-au suspectat că le-ar fi ucis și pe celelalte două femei, surorile soţiei sale, care au dispărut fără urmă. 

 Bărbatul a fost adus la audieri abia după 20 ani de la misterioasele dispariţii pentru că anchetatorii au descoperit în curtea lui şi a părinţilor săi mai multe oseminte umane care se credeau a fi ale celor trei surori dispărute.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Mama senatoarei Șoșoacă, medic: În România, sunt 7 din cele 8 puncte hiperenergetice ezoterice

2 Expert israelian / Cel mai mare experiment realizat pe oameni în secolul al XXI-lea. Israelul a primit vaccinur…

3 Olivia Steer / Bill Gates ne-a infectat cu COVID să câștige bani din vaccin. Are controlul lumii

4 Lucrurile se complică / Cercetători ai laboratorului din Wuhan recunosc că au fost mușcați în timp ce colectau p…

5 VIDEO Interlopul Alyn Spaniolu Legenda Vie, prins ca prostul în timpul unui live, deși era dat în urmărire