„Mi-aș dori o femeie ca ea!”

„Mi-aș dori o femeie ca ea!”

Într-un interviu oferit celor de La Măruță, Cătălin Botezatu și-a lăudat fotomodelele care defilează pentru el în prezentările de modă.

Întrebat dacă are ceva împotriva operațiilor estetice la femei, Bote a răspuns: „Nu… N-am, dar ele sunt naturale. Dacă o femeie are niște complexe, cum să nu-și facă operații”.

Designerul a explicat și de ce a spus că o „urăște” pe Kim Kardashian: „Da, o urăsc pentru că a transformat o întreagă generație în femeie mamut, le-a deformat și apoi ea revine la formele inițiale. Multe femei au luat-o pe ea ca exemplu… Toate au buzele ca două băști, sunt ca niște rațe, dar asta este… ce să facem. Oricum când le vezi pe toate cu buzele așa…sunt toate la fel. Se mai miră de ce nu se uită bărbații la ele. Își dau seama că au avut și cu o seară înainte una la fel!”.

Creatorul de modă a subliniat că nu are nimic împotriva operațiilor estetice, însă nu îi plac cele exagerate: „Nu îmi plac operațiile exagerate. Fiți naturale!”.

Reporterul „La Măruță” l-a rugat să enumere câteva vedete din România care arată bine, iar acesta a declarat că le apreciază pe Andreea Esca, Dana Budeanu și Mihaela Rădulescu.

„Mie îmi place Esca. A rămas de când o știu eu și până acum aceeași. Dacă o vezi în viața de zi cu zi e foarte mișto, foarte haioasă, la TV are acea decență, are acea eleganță, acea feminitate, acel aer de lady. Nu cred că a apelat la nimic. A reușit să se păstreze și pe sticlă și în viața de zi cu zi o super-femeie”, a declarat Bote.

Designerul are cuvinte de laudă și pentru Dana Budeanu: „Îmi place Dana Budeanu. Are creier și circumvoluțiuni cât pentru un milion de femei. Te face din vorbe și la TV și sub TV. Este greu pentru un bărbat să trăiască lângă o femeie ca ea. Mi-aș dori o femeie ca Dana Budeanu. Adică o femeie cu care tot timpul să ai ceva de discutat. Tot timpul să ai o chimie. Dana Budeanu e o femeie de la care ai ce învăța”.


Citește și:

populare
astăzi

1 Justiția din Ro a deraiat total? O nouă achitare cu cântec la Curtea Supremă

2 Cuplu de criminali în serie? / A fost găsit al treilea cadavru, victimă a cuplului ucigaș din Vaslui

3 Misterul crimei de la Brăila se adâncește. Criminalul este liber iar un fost șef al poliției județene face acuzații grave

4 Un festival pentru swingeri tulbură liniștea unui oraș. Localnicii se plâng că nu pot dormi din cauza „țipetelor și gemetelor”

5 Asta e lumea bună în care credeam că trăim? / Regimul de la Phenian ar fi executat public 30 de elevi pentru vizionarea de seriale sud-coreene