„Nu e gelos că fac OnlyFans”

„Nu e gelos că fac OnlyFans”

Chiar dacă nu prea mai apare la televizor atât de des cum se întâmpla anii trecuți, fosta asistentă TV pare că are cu ce să-și ocupe timpul. Cruduța se declară fericită alături de iubitul său, bărbatul cu care mărturisește că are o relație de un an de zile. Mai mult, Daniela dezvăluie că și-ar dori un copil.

De ceva vreme, Daniela Crudu locuiește tocmai în Suedia, alături de sora sa, Ana Maria. Bruneta dă de înțeles că la capitolul dragoste stă foarte bine, având alături un iubit care o face fericită.

Nu a dezvăluit prea multe despre bărbatul cu care are o relație, ci doar că e român și un tip liniștit și discret. Și, pe deasupra, nu e nici gelos – susține fosta asistentă TV, cunoscută multora de la emisiunea „Un show păcătos”, unde apărea în urmă cu mai mulți ani.

Cruduța: „Sper la un copil, sincer, da, lucrăm deja”

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online.

Sper la un copil, sincer, da, lucrăm deja. De ce nu? Sunt fericită, iar asta e cel mai important. Supărări am avut destule, e și timpul meu”, a povestit Daniela Crudu, pentru Fanatik .

Daniela Crudu: „Se câștigă bani frumoși din OnlyFans”

Și dacă tot s-a aflat că are cont pe platforma OnlyFans, Cruduța a dezvăluit, cu sinceritatea-i binecunoscută, cum stau lucrurile la capitolul venituri din această ocupație.

„Se câștigă bani frumoși din OnlyFans. Dar nu cum zic toate fetele astea care tot apar și se laudă cu câți bani fac ele. Nu e chiar așa, e multă muncă și nu câștigi sume exorbitante peste noapte dacă faci doar asta. Se fac bani frumoși, dar trebuie să te ocupi și să ai răbdare. Dar, recunosc, câștig mai bine decât atunci când apăream la televizor”, a mai spus Daniela Crudu.




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?