Nu e normal? Dorneanu, declarat „Personalitatea anului 2019 în România” de site-ul de propagandă al Rusiei, Sputnik

Nu e normal? Dorneanu, declarat „Personalitatea anului 2019 în România” de site-ul de propagandă al Rusiei, Sputnik

Nu e normal? Dorneanu, declarat „Personalitatea anului 2019 în România” de site-ul de propagandă al Rusiei, Sputnik.

”Omul de drept, fost om politic de prim rang, Valer Dorneanu, președintele CCR, este Personalitatea anului 2019 în România”,  scrie site-ul Sputnik  de limba română.

Potrivit site-ului de propagandă rusesc, ”fiind un an marcat de un joc ”nesportiv”, cu lovituri dincolo de ”regulament”, cu abuzuri și forțări nemaivăzute până acum, este de remarcat o instituție care a suportat greul acestui an, fiind adevăratul factor de echilibru în 2019: Curtea Constituțională a României. Practic, prin numărul uriaș de solicitări și intervenții la CCR, politicienii au transformat Curtea Constituțională în arbitrul – sau chiar decidentul principal în 2019. În plus, atât Constituția, cât și CCR s-au aflat sub adevărate asedii, în mai multe situații.”

„Viorica Dăncilă, premianta de anul trecut a Sputnik, a condus cu loialitate treburile guvernului, dar a pierdut pe plan politic”, scrie Sputnik.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mii de apeluri ale soldaților ruși au fost interceptate: „Ni s-a dat ordin să ucidem toți civilii” / „Putin e un prost”

2 China, pivotul care ar putea fi cheia în criza nucleară. SUA fac încă o încercare pentru a-l aduce pe Putin cu picioarele pe pământ

3 Erdogan îi dă o lovitură subtilă lui Putin: Turcia schimbă strategia față de Rusia

4 Marele joc strategic / Ce armă susține Rusia că are împotriva Occidentului. Țările cheie și rolul Chinei

5 Rusia este pe cale să sufere o mare înfrângere în „buzunarul” Lyman. Panică în rândul bloggerilor și corespondenților militari ruși