Regina Elizabeth i-a pus pe bărbații familiei regale să pregătească masa de Crăciun

Regina Elizabeth i-a pus pe bărbații familiei regale să pregătească masa de Crăciun

Regina Elizabeth a Marii Britanii i-a pus pe bărbații familiei regale la treabă pentru pregătirea mesei de Crăciun. Patru generații și-au unit forțele pentru a prepara tradiționala budincă, potrivit fotografiilor publicate sâmbătă de familia regală. Absent a fost Prințul Harry, care a preferat să intre în pielea lui Moș Crăciun.

Regina Elizabeth, Prințul Charles, Prințul William, și micul Prinț George, în vârstă de doar 6 ani, au pregătit tradiționala masă, la Palatul Buckingham, ca parte a inițiativei ”Împreună de Crăciun”, menită să ofere sprijin forțelor armate și comunităților de veterani, pe perioada sărbătorilor.

Desertul festiv, preparat în camera muzicii din Palatul Buckingham, va fi distribuit prin intermediul unei rețelei de caritate, ca parte a proiectului.

De obicei, familia regală își petrece vacanța de Crăciun la Sandringham, proprietatea reginei situată în zona rurală Norfolk, la 100 de mile distanță de Londra.

Membrii familiei sosesc în după-amiază ajunului de Crăciun, pentru un ceai și o cină de protocol, urmată de deschiderea cadourilor, scrie CNN.

După micul dejun din dimineața de Crăciun, familia merge la biserică, slujba religioasă fiind urmată de un prânz, apoi plimbări în aer liber și jocuri.

Anul acesta, Prințul Harry și soția sa Meghan, Ducesă de Sussex, împreună cu fiul lor Archie nu vor participa la reuniunea de familie. Cei trei vor petrece Crăciunul alături de mama ducesei, în Canada.



Harry a intrat deja în rolul lui Moș Crăciun, înregistrarea video care îl surpinde pe prinț în această ipostază devenind virală.

Pe de altă parte, soțul reginei, Prințul Philip,în vârstă de 98 de ani, a fost internat în spital.
 


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...