VIDEO Imagini îngrozitoare în Australia. Mii de cadavre de canguri și urși koala, filmate pe o șosea

VIDEO Imagini îngrozitoare în Australia. Mii de cadavre de canguri și urși koala, filmate pe o șosea

Imagini terifiante au fost surprinse pe o şosea din statul New South Wales, una dintre regiunile cele mai afectate de infernul flăcărilor în ultimul weekend. Cadavre de canguri și urși koala sunt împrăștiate pe un câmp din apropierea drumului. Numărul animalelor moarte în incendii ar putea ajunge la 1 miliard, susțin specialiștii.

Imaginile au fost surprinse de localnicii care se întorc către casele lor și descoperă dezastrul lăsat în urmă de incendiile care au cuprins Australia.

Oraşul Sydney a fost declarat, duminică, cel mai fierbinte loc de pe Pământ, temperaturile atingând aproape 50 de grade Celsius.

Mii de oameni au fugit din calea flăcărilor, în timp ce fumul gros a acoperit zone întregi.

Autorităţile din Australia au îndemnat mii de oameni să-şi părăsească locuinţele şi să se adăpostească în locuri mai sigure. Regiunea Victoria a declarat stare de dezastru în zonele care găzduiau aproape 100.000 de locuitori. Incendiile au început în septembrie 2019, iar în ultimele luni se estimează că 1.300 de locuinţe au fost distruse.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante