VIDEO Imagini îngrozitoare în Australia. Mii de cadavre de canguri și urși koala, filmate pe o șosea

VIDEO Imagini îngrozitoare în Australia. Mii de cadavre de canguri și urși koala, filmate pe o șosea

Imagini terifiante au fost surprinse pe o şosea din statul New South Wales, una dintre regiunile cele mai afectate de infernul flăcărilor în ultimul weekend. Cadavre de canguri și urși koala sunt împrăștiate pe un câmp din apropierea drumului. Numărul animalelor moarte în incendii ar putea ajunge la 1 miliard, susțin specialiștii.

Imaginile au fost surprinse de localnicii care se întorc către casele lor și descoperă dezastrul lăsat în urmă de incendiile care au cuprins Australia.

Oraşul Sydney a fost declarat, duminică, cel mai fierbinte loc de pe Pământ, temperaturile atingând aproape 50 de grade Celsius.

Mii de oameni au fugit din calea flăcărilor, în timp ce fumul gros a acoperit zone întregi.

Autorităţile din Australia au îndemnat mii de oameni să-şi părăsească locuinţele şi să se adăpostească în locuri mai sigure. Regiunea Victoria a declarat stare de dezastru în zonele care găzduiau aproape 100.000 de locuitori. Incendiile au început în septembrie 2019, iar în ultimele luni se estimează că 1.300 de locuinţe au fost distruse.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Hopa! Rușii au aruncat în luptă Terminator, noile mașini de sprijinire a tancurilor

2 VIDEO Cacealmaua Eurovision / Momentul de consternare al prezentatoarei TVR când i s-a refuzat să anunțe în direct voturile juriului din România

3 De citit! / „Asta nu e idioțenie, ci sabotaj direct”

4 VIDEO Operațiune specială a Armatei Ucrainene

5 VIDEO Incendiu puternic la Moscova!