VIDEO Administrația Prezidențială demontează noua porcărie regizată de Firea și PSD/Scârbele, iar s-au folosit de copii!

VIDEO Administrația Prezidențială demontează noua porcărie regizată de Firea și PSD/Scârbele, iar s-au folosit de copii!

Scrisorile despre dublarea alocațiilor care ar fi fost scrise de copii și trimise președintelui Klaus Iohannis, prezentate presei de PSD și Gabriela Firea, nu au ajuns la destinatar. Administrația Prezidențială a răspuns unei solicitări a Digi24 și a precizat că șeful statului nu a primit nici măcar una dintre aceste scrisori.

„Până în prezent, la Administrația Prezidențială nu au fost primite scrisorile menționate în solicitarea dumneavoastră”, a răspuns departamentul de comunicare de la Palatul Cotroceni după o solicitare a Digi24. 

Întrebată cum au ajuns aceste scrisori la sediul PSD, deși ar fi destinate lui Klaus Iohannis, Gabriela Firea a răspuns că „au fost primite de colegii noștri senatori și deputați la grupurile parlamentare. Le-au primit în copie”.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Guvernul pune piciorul în prag și vine cu proiecte pentru eliminarea haosului produs de ANRE / Până la ce dată v…

2 BREAKING Comisia Europeană refuză toate propunerile din Inițiativa cetățenească (Minority SafePack) privind mi…

3 ULTIMA ORĂ Cel mai mare furnizor de energie electrică schimbă regulile încheierii contractului în piaţa liberă

4 DOCUMENT ANRE încearcă să dreagă busuiocul după ce Guvernul a anunțat că intervine în scandalul liberalizării …

5 Prima bombă în PSD! Dan Voiculescu și-a pus cârpele să demisioneze din partid și își face „grupare parlamentar…