VIDEO Hai cu dezmembrarea!/O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

VIDEO Hai cu dezmembrarea!/O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

Uralvagonzavod a trimis un tren încărcat cu tancuri de generație nouă T-90M „Proryv", potrivit serviciului de presă al uzinei rusești, citat de agenția Ria Novosti.

Tancuri sfințite înainte să fie trimise în UcrainaFoto: Twitter

La ceremonia solemnă a participat și protopopul Ioan Bragin, care a sfințit tancurile, după care trenul a plecat însoțit de acordurile marșului patriotic „Rămas bun, Slaviankla”.

„Binele trebuie să poată întotdeauna să se apere. Este inutil să convingi forțele malefice să se oprească. Și de aceea există o asemenea tradiție de a binecuvânta armele. Pentru ca ajutorul, binecuvântarea, protecția lui Dumnezeu să-l ajute să-și apere Patria, să protejeze oamenii care au nevoie de ajutor şi protecţie”, a spus el.

În tancurile T-90M au fost puse desene și scrisori de la copiii muncitorilor de la fabrica de tancuri și icoane ortodoxe, mai notează Ria Novosti.

Forțele armate ucrainene au publicat săptămâna trecută imagini video care arată cum au distrus un tanc T-90M, cel mai modern din arsenalul armatei ruse, aruncat în luptă de Ministerul Apărării de la Moscova.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa