VIDEO Hai cu dezmembrarea!/O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

VIDEO Hai cu dezmembrarea!/O uzină rusă anunță că a trimis un tren cu tancuri de ultimă generație în Ucraina

Uralvagonzavod a trimis un tren încărcat cu tancuri de generație nouă T-90M „Proryv", potrivit serviciului de presă al uzinei rusești, citat de agenția Ria Novosti.

Tancuri sfințite înainte să fie trimise în UcrainaFoto: Twitter

La ceremonia solemnă a participat și protopopul Ioan Bragin, care a sfințit tancurile, după care trenul a plecat însoțit de acordurile marșului patriotic „Rămas bun, Slaviankla”.

„Binele trebuie să poată întotdeauna să se apere. Este inutil să convingi forțele malefice să se oprească. Și de aceea există o asemenea tradiție de a binecuvânta armele. Pentru ca ajutorul, binecuvântarea, protecția lui Dumnezeu să-l ajute să-și apere Patria, să protejeze oamenii care au nevoie de ajutor şi protecţie”, a spus el.

În tancurile T-90M au fost puse desene și scrisori de la copiii muncitorilor de la fabrica de tancuri și icoane ortodoxe, mai notează Ria Novosti.

Forțele armate ucrainene au publicat săptămâna trecută imagini video care arată cum au distrus un tanc T-90M, cel mai modern din arsenalul armatei ruse, aruncat în luptă de Ministerul Apărării de la Moscova.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Românca ucisă de rechin în Egipt lipsea de două zile din hotelul de 5 stele în care era cazată

2 Totul se petrece în sectorul românesc al Mării Negre / Priviți, americanii și NATO stau cu ochii pe ruși ca pe butelie

3 Un propagandist al Kremlinului se plânge că rușilor li se scuipă în cafea, când frecventează restaurantele din Europa

4 VIDEO Priviți, „dihăniile HIMARS” au început să facă diferența pe câmpul de luptă în favoarea Ucrainei

5 Șeful armatei SUA / În mod clar, China își construiește capacitatea de a ataca Taiwanul