11 lucruri despre masca de protecție cu care s-a afișat Firea

11 lucruri despre masca de protecție cu care s-a afișat Firea

Barikada.ro : La reuniunea de azi a Consiliului General al Capitalei, tovarășa Gabriela Firea s-a afișat cu mască și halat de protecție, în încercarea de a-și explica apariția apelând la cunoscuta resursă de umor tip Voluntari. ”Mă apăr de virușii guvernamentali” declarat duamna lui Pandele, dând asistența pe spate, de frustrare, din pricina faptului că nu a putut să o aplaude furtunos, cu adidașii, peste față, pentru un asemenea gag monumental.

Cam asta a fost ce s-a putut vedea la televizor, despre momentul cu pricina. Resorturile nevăzute din spatele deciziei Gabrielei Firea de a veni la ședință ca la maternitate, le aflați citind explicațiile de mai jos ale investigatorilor Barikada.

  1. Firea s-a prezentat la ședință cu masca trasă pe ochi ca să-și pună mai bine în valoare noua cupă la sutien cu care s-a întors de la spital, după ultima operație de colonosârmie, pe modelul jandarmeriței Ștefania.
  2. Toți ciorapii pe care reprezentanta PSD obișnuiește să și-i tragă peste cap la fiecare rectificare bugetară aveau firele trase, pe motiv de creștere necontrolată a nasului edilitar la momentul lecturării notelor de fundamentare.
  3. Inițial a vrut să-și pună masca doar pe ochi, dar s-a temut ca după declarații să nu-i strige cineva din sală c-a început să îi cam pută gura de la atâta rahaturi.
  4. Masca trebuia să-i acopere doar bărbia și gura dar, fiind primită cu halatul drept cadou de la amica Dana Budeanu, a purtat-o și așa, cu vreo două numere mai mari, numai să nu o supere pe mafioată și să se trezească luată la perpwles pe Youtube.
  5. Deși în mod normal o mască e suficientă să te apere de gripă, Firea a purtat și halat ca să nu o ia virusul prin surprindere pe la spate, că ea e femeie pățită…
  6. Firea și-a pus capac la mufă ca să nu mai primească, ca toți ceilalti pesediști, meniul scris pe placutele suedeze
  7. Duamna primar și-a montat tifon la gură ca sa nu-i mai curgă fierea pe piept.
  8. Masca fiind pusă de fapt invers, coronavirusul putea intra în voie însă, din ea, să iasă virusul minciunii, niciodată…
  9. Și-a pus mască la plisc pentru a nu-i mai scăpa porumbeii din gură.
  10. Poartă absorbant la gură pentru ca e în perioada de scurgeri verbale
  11. Masca cu care apare la Primarie e nimic. Acasa, Pandele a obligat-o sa poarte căluș ca sa nu-l muște…


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”