11 polițiști de la Serviciul Rutier al IPJ Brăila şi de la Ordine Publică au fost arestați în urma perchezițiilor care au avut loc luni

11 polițiști de la Serviciul Rutier al IPJ Brăila şi de la Ordine Publică au fost arestați în urma perchezițiilor care au avut loc luni

Şase poliţişti de la Serviciul Rutier al IPJ Brăila au fost arestaţi la domiciliu, iar alţi cinci de la acelaşi serviciu şi de la Ordine Publică au fost arestaţi preventiv, după o serie de percheziţii organizate luni, informează Mediafax. Totodată, alţi cinci poliţişti de la IPJ Brăila sunt cercetaţi în libertate.

Agenții sunt acuzați că au primit mită de la şoferi prinşi încălcând regulile în trafic.

Poliţiştii arestaţi preventiv au fost suspendaţi din funcţiile deţinute în cadrul Poliţiei Judeţene Brăila, dar vor putea reveni la serviciu în cazul în care nu vor fi condamnaţi, potrivit unro surse, citate de Mediafax.

Agenții care vor fi cercetați în libertate pot veni la serviciu, însă nu au voie să lucreze cu publicul şi nici să poarte amă, având activitate la birou.

Poliţişti de la Direcţia Generală Anticorupţie au făcut, luni, 16 percheziţii în judeţul Brăila, din care trei la Biroul Rutier al Poliţiei Municipale Brăila şi la Serviciul Rutier al Poliţiei Judeţene.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie anunţa, într-un comunicat de presă, că 35 de persoane au fost vizate de percheziţii, printre acestea numărându-se 26 de poliţişti de la Poliţia Municipală Brăila - Biroul Rutier, Biroul de ordine publică şi Serviciul Rutier.


Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Ce se întâmplă în China?

3 „Era imposibil de dresat” / Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele

4 VIDEO Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990

5 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!