12 persoane rănite într-un accident în care a fost implicat un autocar, în Bulgaria

12 persoane rănite într-un accident în care a fost implicat un autocar, în Bulgaria

Accidentul a avut loc în oraşul Stara Sagora, în sudul Bulgariei. Autocarul se deplasa spre capitala Bulgariei, Sofia în momentul în care a oărăsit carosabilul şi s-a răsturnat într-un şant, relatează Agerpres.

În urma accidentului 8 copii şi 4 adulţi au fost duşi la spital, pentru a primi mai multe îngrijiri medicale, a anunţat ministrul bulgar de interne. Alţi pasageri au fost examinaţi la locul accidentului şi au primit tratament medical fără să fie neceară deplasarea la spital.

O eroare a şoferului este cauza probabilă a producerii accidentului, a transmis ministrul de interne Ivan Dmerdjiev.

Autocarul avea la bord 38 de copii şi zece adulţi din Serbia. Copiii participaseră la un festival de folclor în staţiunea Sunny Beach.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

3 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

4 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean

5 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko