144 de PARLAMENTARI, vizați de o ANCHETĂ a Parchetului General

144 de PARLAMENTARI, vizați de o ANCHETĂ a Parchetului General

Parchetul General a cerut oficial documente despre 144 de parlamentari care si-ar fi angajat rudele la cabinetele parlamentare.

Procurorii de la Sectia de urmarire penala din Parchetul General au transmis o adresa catre Parlament prin care au solicitat documente in legatura cu cazurile a 144 de parlamentari care si-ar fi angajat rudele la cabinetele parlamentare, a transmis Biroul de presa al Parchetului general. Daca faptele se confirma, este vorba de conflict de interese penal.

Citește mai multe amănunte în materialul publicat de noi acum două săptămâni  EXPLOZIV/Rudele lor, pe banii noștri/Lista DEPUTAȚILOR care și-au ANGAJAT NEAMURILE


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?