1.520 de broaște, destinate preparării unor produse afrodiziace, confiscate în Peru

1.520 de broaște, destinate preparării unor produse afrodiziace, confiscate în Peru

Autoritățile peruane au confiscat, vineri, 1.520 de broaște, destinate preparării unor băuturi afrodiziace pe piața din Lima, a anunțat Serviciul Național Forestier și al Faunei (Serfor), citat de AFP.

Sursa foto: www.elheraldo.co

Batracienii au fost confiscați în nordul statului Peru, după ce au fost descoperiți în saci din plastic, ascunși în cala unui autobuz, a precizat Serfor, adăugând că animalele au fost găsite deshidratate, dar în viață.

"Ele urmau să fie comercializate în capitala țării și, apoi, să fie folosite la prepararea unor decocturi medicinale și a unor produse afrodiziace", a declarat pentru presa națională Rafael Velasquez, directorul regional al Serfor.

Cele 1.520 de broaște confiscate aveau o valoare de piață totală de aproximativ 3.000 de dolari.

Extractul de broască este o băutură care, potrivit șamanilor, posedă efecte curative și, mai ales, afrodiziace. În anumite cercuri, această substanță a fost supranumită "viagra incașilor".

Aceia care promovează consumul de extract de broască afirmă că poțiunea contribuie la vindecarea degenerării cerebrale, combate anemia, tusea, infecțiile bronhice, astmul, stresul, nervozitatea și impotența sexuală.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…