27 de percheziții în Prahova, într-un dosar privind obținerea de credite cu acte false

27 de percheziții în Prahova, într-un dosar privind obținerea de credite cu acte false

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Inspectoratul Judetean de Politie Prahova efectueaza, miercuri dimineata, 27 de perchezitii domiciliare in Ploiesti, la persoane banuite de inselaciuni, fals si uz de fals. Potrivit unui comunicat de presa al IJP Prahova, citat de Agerpres, cei in cauza sunt banuiti ca, prin intermediul unei societati comerciale din Ploiesti, ar fi indus in eroare reprezentantii unei agentii bancare, in vederea obtinerii de credite. Prejudiciul in acest dosar este estimat la peste 800 000 de lei.

"Acestia ar fi folosit inscrisuri falsificate, prin care atestau venituri nereale realizate de agentii economici la care pretindeau ca sunt angajati, iar creditele obtinute fraudulos pe numele agentilor economici nu mai erau restituite unitatii bancare", se arata in comunicat.

Politistii vor pune in aplicare 23 de mandate de aducere, persoanele depistate urmand sa fie conduse la sediul Politiei, pentru audieri.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…