3SOUND - festival de muzică contemporană, între 14 şi 23 septembrie la Bucureşti

3SOUND - festival de muzică contemporană, între 14 şi 23 septembrie la Bucureşti

Artişti consacraţi ori tinere talente vor evolua, în perioada 14 - 23 septembrie, în cadrul 3SOUND Festival, în incinta a patru muzee din Capitală - Palatul Suţu, Casa Filipescu-Cesianu, Muzeul Theodor Aman, Muzeul Dr. Nicolae Minovici.

Potrivit unui comunicat al Muzeului Municipiului Bucureşti, "vor fi 10 zile în care iubitorii muzicii şi dansului contemporan se vor putea bucura de spectacole extraordinare susţinute în clasicul cadru oferit de instituţiile muzeale".

"Consider acest eveniment un dialog cultural, o apropiere între cele două instituţii puternice: Muzeul Municipiului Bucureşti şi Uniunea Compozitorilor/ Uniunea Interpreţilor din România. Această simbioză are menirea de a conduce spre o evoluţie culturală inevitabilă. Sunt prezentate lucrări devenite repere clasice ale înnoirii de limbaj şi stil ale contemporaneităţii. Publicului i se oferă oportunitatea de a-şi lărgi orizontul cultural şi de a pătrunde în acest spaţiu muzical fiind stimulat de acest suflu nou al muzicii contemporane, prezentat în contextul muzeal ca o posibilă integrare istorică, o imagine a viitorului cultural", a declarat Maria Chifu, director artistic al festivalului.

Biletele, cu preţul de 10 lei/ concert/ persoană, se pot cumpăra de la standul de bilete al muzeului în care are loc concertul, în ziua spectacolului, şi includ vizitarea muzeului gazdă în termen de 30 de zile.

Evenimentul este organizat de Primăria Capitalei, prin Muzeul Municipiului Bucureşti. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Toți au stări de șoc de la ușor până la moderat” / Soțiile tanchiștilor ruși cer autorităților aducerea lor de pe front

2 „Rușii s-au retras dar îi prindem data viitoare” / Noi imagini cu luptătorii Legiunii Internaționale a Ucrainei

3 BRRR! / Sateliții arată că Rusia a amplasat mai multe sisteme de rachete pe coasta Regiunii Kaliningrad

4 „Accidentul” Cîțu, schimbat și de la șefia Senatului / Când apare dosarul?

5 ULTIMA ORĂ Un nou „măcelar” la comanda trupelor de invazie ale Rusiei