4 plusuri ale platformei Betano la pariuri

4 plusuri ale platformei Betano la pariuri

Betano reprezintă numele uneia dintre cele mai cunoscute şi mai apreciate case de pariuri de la noi din ţară, casă de pariuri ce a reuşit să îşi câştige aprecierea şi respectul pariorilor, profesionişti sau mai puţin profesionişti. Însă, pentru cei ce încă sunt sceptici, vom trece în revistă pe parcursul acestui articol, nu mai puţin de 4 plusuri ale platformei Betano la pariuri, astfel încât, cu siguranţă apoi îţi vei dori să îţi deschizi un cont pe platforma sponsorilor de la FCSB şi CSU Craiova.

Bonus de bun venit în valoare de 100%

Probabil că fiecare persoană pasionată de pariurile sportive, înainte de a-şi deschide un cont la una din casele de pariuri ce activează şi în domeniul online, vizitează şi secţiunea de “Bonus”, pentru a vedea ce bonus oferă această noilor utilizatori.

Ei bine, pentru noii utilizatori, agenția Betano oferă un bonus în valoare de 100%, în limita a 500 de lei, pentru o singură depunere. Aşadar, dacă vei depune 500 de lei pe Betano, aceştia îţi vor mai oferi un bonus în valoare de 500 de lei, ceea ce înseamnă că în balanţa ta vor figura 1000 de lei, 500 depuşi de tine şi 500 bonus.

Evident, această ofertă este supusă unor termeni şi condiţii ce pot fi consultaţi direct pe site-ul casei de pariuri.

Platformă de pariere prietenoasă

Cu siguranţă că o platformă de pariere modernă, prietenoasă şi simplistă în acelaşi timp este cât mai benefică, oricărui parior. Ei bine, cei de la Betano s-au gândit şi la acest lucru, venind în întâmpinarea ta cu o platformă uşor de utilizat, evenimentele fiind dispuse corect, iar plasarea unui pariu se poate face foarte uşor prin selectarea evenimentului, tipului de pariu, mizei şi apăsarea butonului “plasare pariu”.

Aşadar, şi din acest punct de vedere, putem spune că Betano stă foarte bine.

Posibilitatea de cash-out

Orice casă de pariuri ce se respectă, oferă pariorilor posibilitatea de “cash-out”, sau de închidere a pariului, aşa cum mai este ea numită. Şi cei de la Betano au implementat această funcţie astfel încât, atunci când nu mai eşti sigur pe un pariu să alegi opţiunea de închidere a pariului, pentru a reuşi să câştigi totuşi ceva sau măcăr să îţi recuperezi miza.

Deci, încă un mare plus pentru Betano.

Suport tehnic de nota 10

Nu în ultimul rând, suportul tehnic pe care cei de la Betano îl oferă clienţilor săi este de nota 10. Orice casă de pariuri trebuie să ofere un suport tehinc de nota 10, un suport tehnic bine pus la punct, însă din nefericire multe case de pariuri încă mai fac rabat de la această regulă.

Oricând pot apărea probleme cu depunerile, retragerile sau chiar cu plasările de pariuri, iar un suport tehnic trebuie să ştie cum să rezolve această problemă în cel mai scurt timp.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…