40 de percheziții într-un dosar de evaziune fiscală

40 de percheziții într-un dosar de evaziune fiscală

Peste 100 de politisti de la Politia Capitalei fac, joi, 40 perchezitii in Bucuresti si Ilfov intr-un dosar de evaziune in domeniul comertului cu autoturisme in care prejudiciul este estimat la 1,4 milioane de lei. 20 de persoane vor fi duse la audieri in acest dosar.

"Din datele si probele administrate in cauza rezulta presupunerea rezonabila ca banuitii s-au sustras de la indeplinirea obligatiilor fiscale atat prin refuzul nejustificat de a prezenta organelor competente documentele legale si bunurile din patrimoniu, in scopul impiedicarii verificarilor financiare, fiscale sau vamale cat si prin evidentierea in actele contabile a unor cheltuieli care nu au la baza operatiuni reale, activitate ilicita desfasurata in domeniul comertului cu autoturisme", informeaza un comunicat al Directiei Generale a Politiei Municipiului Bucuresti.

Actiunea beneficiaza de suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...