5 MORȚI și 25 de RĂNIȚI la Ploiești după ce un AUTOBUZ a intrat într-o BASCULANTĂ

5 MORȚI și 25 de RĂNIȚI la Ploiești după ce un AUTOBUZ a intrat într-o BASCULANTĂ

UPDATE ORA 07.24 Un număr de aproximativ 30 de persoane au fost rănite în accidentul care avut loc, vineri dimineață, pe DN 1, la Strejnic, până la acest moment fiind înregistrate cinci decese, a declarat, pentru AGERPRES, șeful Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Prahova, Daniel Nicolae.

Potrivit acestuia, până în prezent, 16 persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Raluca Vasiloae, a precizat că șapte persoane au fost încarcerate, cinci dintre ele fiind scoase de pompieri dintre fiare.

La fața locului se intervine cu 22 de ambulanțe ale SAJ și SMURD.

În accidentul rutier au fost implicate un TIR și un autocar.

ORA 07.09 Prahova: Autocar implicat în accident pe DN 1; patru morți și patru persoane încarcerate

Patru persoane au decedat, iar alte patru au rămas încarcerate, în urma unui accident rutier care a avut loc, vineri dimineață, pe DN 1, la Strejnic, autoritățile punând în aplicare planul roșu de intervenție.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, din primele date de la fața locului a reieșit că un TIR și un autocar au intrat în coliziune pe DN 1, pe drumul spre Buftea, iar în urma impactului patru persoane au rămas prinse între fiare, iar altele au fost rănite.

Șeful Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, Daniel Nicolae, a declarat, pentru AGERPRES, că se lucrează pentru scoaterea persoanelor încarcerate, dar și pentru acordarea de îngrijiri medicale celor rănite.

Până la acest moment, patru persoane au decedat, iar alte două au politraumatisme grave, a spus Nicolae.

Deocamdată, nu se poate spune cu exactitate numărul victimelor.

AGERPREScomentariilor pe www.agerpres.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...