50 Cent, arestat în Caraibe pentru că a înjurat în timpul unui concert - VIDEO

50 Cent, arestat în Caraibe pentru că a înjurat în timpul unui concert - VIDEO

Rapperul american Curtis James Jackson III, cunoscut sub numele de scenă 50 Cent, a fost arestat după ce a susţinut un concert în Caraibe în timpul căruia a fredonat versurile necenzurate ale piesei 'P.I.M.P.', scrie contactmusic.com.

50 Cent, arestat în Caraibe pentru că a înjurat în timpul unui concert (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

50 Cent a fost obligat să plătească o amendă după ce a fost arestat în St. Kitts, Caraibe, sâmbătă seară, 25 iunie, după ce a susţinut un concert în timpul căruia a folosit cuvinte licenţioase.

Artistul cânta melodia 'P.I.M.P.', de pe albumul său de debut 'Get Rich or Die Tryin', din 2003.

Se pare că în mod normal, versul vulgar trebuia cenzurat, întrucât este ilegală folosirea cuvintelor triviale în public, în Caraibe.

Potrivit site-ului dedicat celebrităţilor TMZ, rapperul ar fi fost avertizat în legătură cu acest aspect, dar după ce a urcat pe scenă, în faţa a 40.000 de oameni, probabil a uitat.

Totuşi, pe rapperul american nu îl aşteaptă o pedeapsă majoră. După ce şi-a încheiat prestaţia, a fost dus la secţia de poliţie şi i s-a spus să nu părăsească Insula Sfântul Kitts pentru a se putea prezenta la tribunal ca să îşi plătească amenda.

Nu este prima oară când un rapper se află la o astfel de abatere de la lege în Caraibe. În 2003, DMX (sau Earl Simmons) a fost de asemenea arestat după un concert în această locaţie din cauza limbajului trivial, dar ulterior declarase că nu a fost avertizat cu privire la consecinţele legale.

Potrivit legii din Caraibe, 50 Cent are de achitat o amendă în valoare de 1.500 de dolari şi, dacă refuză să plătească, ar putea intra în închisoare pentru cel puţin o lună.

Rapperul 50 Cent, în vârstă de 40 de ani, a cunoscut succesul în 2003, cu albumul de debut "Get Rich or Die Tryin'", care s-a vândut în 15 milioane de exemplare în toată lumea, devenind unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice rap din toate timpurile.

Cel mai recent material de studio al său, "Animal Ambition", a fost lansat în 2014, următorul, "Street King Immortal", fiind programat să apară în septembrie anul acesta.

În 2005, rapperul a avut un rol în filmul "Totul pentru bani", inspirat din viaţa lui, apoi a fost distribuit în drama de război din 2006 "Home of the Brave". Cel mai recent film al său este thrillerul "Ţinutul gheţurilor/ The Frozen Ground", în care joacă alături de Nicolas Cage şi John Cusack.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bula va exploda” / Avertismentul legendarului investitor Jeremy Grantham

2 Documente secrete despre Olaf Scholz, noul cancelar al Germaniei

3 Generalii PSD înainte de ședința CSAT...

4 Ce spune un șofer STB, sub protecția anonimatului, despre greva care a paralizat orașul, despre presiunile sin…

5 Milionarul Ioan Neculaie a fost dat în urmărire națională pentru că este de negăsit după condamnarea definitiv…