6 ingrediente minune din dieta lui Kate Middleton. O ajută pe prințesă să aibă o siluetă de fotomodel

6 ingrediente minune din dieta lui Kate Middleton. O ajută pe prințesă să aibă o siluetă de fotomodel

Multă lume s-a întrebat, de când Kate Middleton s-a căsătorit cu Prințul William, care sunt secretele sale de frumusețe. Iar întrebările sunt din ce în ce mai dese, având în vedere că Prințesa de Wales arată spectaculos la cei 41 de ani ai săi, împliniți în ianuarie.

Prințul moștenitor William și soția sa, frumoasa Catherine, Prințesă de Wales

De fiecare dată cucerește publicul cu carisma sa celebră. Este firesc că fanii săi, deloc puțini, vor să știe cum se menține top fit superba Prințesă Catherine .

Kate Middleton în weekendul din luna mai dedicat încoronării Regelui Charles al III-lea

Kate Middleton în weekendul din luna mai dedicat încoronării Regelui Charles al III-lea

În primul rând, secretul este că frumusețea pornește din interior. Dar și că Prințesa Catherine are gene foarte bune. Să nu uităm că mama și sora sa arată spectaculos, la rândul lor.

Un expert în nutriție spune că unul dintre trucurile de frumusețe ale lui Kate Middleton este un smoothie făcut din șase ingrediente super benefice pentru sănătatea microbiomului și a pielii.

Aparent, Prințesa de Wales se vitaminizează încă de la primele ore ale dimineții cu un cocteil din super alimente. Abundă în vitamine, nutrienți și antioxidanți. Potrivit fostului nutriționist regal Jennifer Hanway, Kate Middleton a făcut din acest smoothie o rutină zilnică la micul dejun.

Din ce este preparat fabulosul smoothie?

1 smoothie verde cu lamaie jpg jpeg

Nu este nimic complicat, ai nevoie de doar șase ingrediente: kale, spirulină, matcha, spanac, frunze de salată și afine. Este o bombă de sănătate și vitalitate, un suc verde plin de beneficii, care nu are nicio contraindicație, iar prezența afinelor este mai mult decât binevenită, căci dulceața lor temperează gustul de salată, un gust care nu este pe placul tuturor. Mulți nutriționiști au vorbit despre beneficiile sucurilor verzi, însă nu toți oamenii le consumă cu plăcere.

Jennifer Hanway spune că acest smoothie face minuni pentru piele, îi conferă luminozitate și elasticitate.

Dragostea lui Kate Middleton pentru fructe și legume nu se termină la micul dejun: ea alege o salată și la prânz, mai ales în zilele călduroase de vară. Cu o asemenea dietă zilnică, nu e deloc de mirare că Prințesa de Wales are o siluetă de fotomodel.

Kate Middleton GettyImages 1247557651 jpg

Medicul nutriționist a mai explicat: ”Poți cheltui mii de dolari pe tratamente, proceduri și creme. Dacă nu te hrănești sănătos, totul este în van! Efectiv, suntem ceea ce mâncăm.”

Iar Prințesa Catherine are un stil de viață foarte sănătos. Își axează alimentația pe alimente cât mai puțin procesate și bio, iar sportul nu lipsește din rutina sa zilnică.

Experții în nutriție de la ”BarBend” au întocmit un model de meniu asemănător celui recomandat Prințesei de Wales.

Din toate informațiile obținute din surse regale, este foarte probabil ca pe lângă smoothie-ul verde super nutritiv, Kate Middleton să se delecteze la micul dejun cu un terci de ovăz. Este o alegere clasică a persoanelor care vor să se simtă sătule multe ore, fără un aport caloric mare.

Experții de la ”Ocado” au realizat o rețetă de smoothie pe care îl recomandă tuturor femeilor care doresc să rămână în formă și să aibă o piele luminoasă. Iată o alternativă la smoothie-ul verde, dacă acesta nu îți este pe plac: un amestec de pară, ghimbir și avocado face minuni pentru piele.

Alți specialiști în hrană sănătoasă recomandă sucul verde din iarbă de grâu, proaspăt stors. Atenție, acesta este foarte puternic detoxifiant, de aceea se recomandă doar 50 ml pe zi.

Smoothie-urile sănătoase pot alunga senzația de foame și nevoia de a apela la gustări între mese. Știm despre Prințesa de Wales că nu are mai mult de trei mese pe zi, iar cina este unul dintre cele mai iubite momente ale familiei lor, ocazie cu care Kate Middleton își exersează câteodată talentele gastronomice. Soția Prințului William adoră să prepare paste cu legume sau pește la grătar.

Foto: Profimedia și Getty

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro