8 Martie, anul acesta. Dăncilă încă se gudura pe lângă țiitoarea lui Dragnea

8 Martie, anul acesta. Dăncilă încă se gudura pe lângă țiitoarea lui Dragnea

8 Martie, anul acesta. Dăncilă încă se gudura pe lângă țiitoarea lui Dragnea. Iar Dragnea o ținea de mână pe Proastă, ca pe sluga docilă...

Apropo, o vedeți pe aia din stânga Vioricăi Dăncilă? E aceeași care stă în spatele său, în momentul declarațiilor de după anunțarea rezultatelor exit-poll din alegerile prezidențiale, o fost membră a Marii Adunări Naționale, „parlamentul” din regimul comunist, și membru al Comitetului Central al PCR.

Maria Lazăr (79 de ani) este în prezent unul dintre cei nouă membri cu rang de secretar de stat ai Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) care sancționează faptele de discriminare.

Actuala pesedistă a făcut carieră politică și pe vremea comuniștilor, fiind secretarul cu propaganda pe județul Buzău și deputată în Marea Adunare Națională. 

Realizările ei politice din vechiul regim sunt, însă, „camuflate“ în CV-ul public, Academia de partid „Ștefan Gheorghiu“ devine „Facultatea de Studii Social-Politice“, iar funcțiile în Consiliul Popular Județean Buzău sunt trecute sub titulatura „vicepreședinte al Consiliului municipal și județean“. 

 „Tovarășa Maria Lazăr se alege în funcția de prim-vicepreședinte al Comitetului executiv al Consiliului Popular al județului Buzău“. Este sesiunea extraordinară a Consiliului Popular al județului Buzău, din noiembrie 1984. 

Maria Bostan, căsătorită Lazăr, începuse „de jos“: în liceu, ca secretar al organizației UTM pe clasă; în 1956, propagandist și secretar al Comitetului UTM din comuna natală, Făurei, iar nouă ani mai târziu, în 1965, își lua și carnetul de membră a Partidului Comunist. 
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Bătaie la Antene! / Încăierare în baie la Antena Stars!

2 A fost arestat interlopul care jefuia români în benzinăriile din Austria

3 „Eu încep să cred că Dominic Fritz ăsta este prost. Dar prost rău”

4 Miracol în politică! / Uite pe unul care a renunțat la ciolan pentru principii!

5 Așa arată sfidarea României...