9 Obiecte nelipsite din bagajul piloţilor şi însoţitorilor de bord

9 Obiecte nelipsite din bagajul piloţilor şi însoţitorilor de bord

Business Insider a rugat mai mulţi piloţi să enumere obiectele care sunt nelipsite din bagajul lor, de la alegeri evidente, cum ar fi adaptoarele de călătorie, la cele mai puţin aşteptate, precum camerele video şi multe altele.

9 Obiecte nelipsite din bagajul piloţilor şi însoţitorilor de bord

Piloţii şi însoţitorii de bord, pe lângă faptul că au o responsabilitate foarte mare, au şansa de a ajunge în toate colţurile lumii, iar pentru asta, bagajul lor conţine anumite obiecte utile şi deloc voluminoase pe care orice turist ar trebui să le aibă, potrivit one.ro.

1. O trusă de prim-ajutor

Extrem de utilă şi în unele cazuri salvatoare, trusa nu ar trebui să lipsească din bagajul niciunui turist. „Nu am fost niciodată în echipa de cercetaşi, dar mă bazez pe deviza lor: cine se accidentează rămâne în urmă“, a precizat membrul unei echipe de zbor.

2. Camera video

Camera video digitală este nelipsită din bagajele echipajului de zbor, fiind compactă şi rezistentă la apă. „Este perfectă pentru orice condiţii de călătorie. Tocmai am făcut surfing în Barbados şi am realizat nişte filmări grozave“.

3. Adaptor de călătorie

„Este o necesitate pentru orice călător şi funcţionează oriunde. Nu plec niciodată fără el“.

4. Insecticid

„Ţine la distanţă enervanţii ţânţari, chiar şi pe cei din Caraibe, şi miroase foarte frumos“.

5. Kindle

„Perfect pentru a-l pune în geantă, este uşor şi economiseşti şi spaţiu. În plus, mă ajută să-mi feresc cărţile de soare pentru a nu le deteriora“.

6. Papuci

„Sunt întotdeauna în valiza mea, nu pot pleca fără ei. Se asortează cu orice, sunt uşori, confortabili şi foarte rezistenţi“.

7. Perie Tangle Teezer

„Este minunată pentru a-mi descurca părul după o zi de plajă sau după ce am terminat turul unui nou oraş prin vânt sau ploaie“.

8. Pixuri

„Nu ştiu cum oamenii merg în vacanţă fără ele. Întotdeauna sfârşesc prin a le pierde pe toate la finalul zilei, pentru că sunt rugată să le împrumut pasagerilor pentru a-şi putea completa formularele de imigrare sau alte acte“.

9. Husă care încarcă telefonul

„Rămân constant fără baterie, mai ales când fotografiez obiectivele turistice şi locurile minunate pe care le vizitez. Această baterie este perfectă şi nu e nici voluminoasă“.

Sursa: http://bit.ly/2dmLRg0

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

2 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

3 O imagine care va aduce gheață în chiloții multor pesediști...

4 Simplă speculație de presă?

5 Bădălău a refuzat să dea declarații la DNA / Procurorii au înregistrări video de la toate discuțiile pesedistului cu denunțătorul său, primarul Dan Pasa…