A acceptat un salariu de ZECE ORI MAI MIC ca să vină ministru!

A acceptat un salariu de ZECE ORI MAI MIC ca să vină ministru!

Conform informațiilor obținute de Profit.ro , noul ministru al Transporturilor, Sorin Bușe, a fost plătit lunar cu 24.000 de euro ca vicepreședinte al Inginerie Renault Globale și director general al Renault Technologie Roumaine, post din care a plecat în luna mai anul trecut. Ca ministru nu va încasa mai mult de 12.124 lei lunar.

În cele 5 luni în care a lucrat anul trecut la Renault, Bușe a primit 120.000 de euro net, relevă declarația de avere semnată astăzi de acesta și care poate fi citită AICI .

Soția sa, angajată la Toyota Motor Manufacturing of Canada, a primit anul trecut o sumă totală de 102.000 dolari canadieni.

Actualul ministru al Transporturilor a fost propus, în luna mai, și la conducerea Tarom, dar nu a mai ocupat formal funcția.

Bușe a fost numit ministru al Transporturilor la începutul lunii iulie, în locul lui Dan Costescu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...