A fost „eliberată de viață” Zemfira Suleymanova, „corespondent militar rus”...

A fost „eliberată de viață” Zemfira Suleymanova, „corespondent militar rus”...

Corespondentul militar rus Zemfira Suleymanova a fost ucisă în zona ocupată a regiunii Donețk, anunță Petro Andriușcenko, un consilier al primarului din Mariupol, pe canalul său Telegram.

Se știe că Zemfira Suleymanova a murit în timpul unei călătorii de lucru în Donbasul ocupat. Corespondentul militar rus și șoferul ei au fost aruncați în aer de o mină, iar medicii nu i-au putut salva.

Petro Andryushchenko susține că defuncta Zemfira Suleymanova a luat parte la o campanie de propagandă care vizează apărătorii „Azovstal” din Mariupol.

"Numai de bine. Există însă un minus. Cea care a fost foarte activă în fabricarea acuzațiilor către regimentul Azov. Acum cântă cu Kobzon. Nu este păcat. Păcat că există atât de puțin, dar vor fi mai mulți. Răzbunarea este inevitabilă", a scris Andriușcenko, comentând moartea propagandistei în Donbas.

Canalul de propagandă Telegram „War Gonzo” o numește pe Zemfira Suleymanova un „ofițer militar începător” care în regiunea ocupată a Donețkului „planuia să se angajeze în ajutor umanitar și visa să devină un adevărat jurnalist militar”.

Este de remarcat faptul că postul de televiziune rus Russia Today a renegat-o pe decedată și a declarat că fata nu a lucrat niciodată pentru RT.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”